Fiets arrangement

Huurfietsactie in een omgeving vol sprookjes: EuroParcs Resort Kaatsheuvel inspireert!

Boek nu met actiecode "FIETSEN" en ontvang t/m 30 april 2021 gratis huurfietsen!

Een sprookje in donkere tijden: het is een goed medicijn voor jong en oud in deze bijzondere tijden, maar EuroParcs Resort Kaatsheuvel biedt meer. Kies voor een vakantie op dit vakantiepark naast De Efteling en een vakantiesprookje ‘op’ Kaatsheuvel wordt werkelijkheid mét eeuwigheidswaarde. EuroParcs Resort Kaatsheuvel geeft van 1 maart tot en met 30 april bij een verblijf van minimaal vijf dagen twee gratis huurfietsen voor twee dagen. Het vakantiepark doet dit ter stimulans om lijf en geest te verfrissen na al het binnen zitten én als signaal naar de gasten dat er meer is dan De Efteling. Dat buiten dit beroemde attractiepark eigen sprookjesachtig mooie vakantieverhalen opgesteld kunnen worden, door te fietsen vanuit EuroParcs Resort Kaatsheuvel door bijvoorbeeld Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen. 

Dit befaamde natuurgebied, dat direct aan EuroParcs Resort Kaatsheuvel ligt, is ideaal voor kinderen: ze kunnen ravotten tussen en in de bomen van het bos en met een lach door de wervelende zandverstuivingen lopen die dit gebied de bijnaam ‘Brabantse Sahara’ hebben gegeven. Tel hierbij op de nabijheid van Safaripark De Beekse Bergen en de gezelligheid van het Tilburgse centrum en je kunt concluderen: EuroParcs Resort Kaatsheuvel en Kaatsheuvel in het algemeen bieden meer dan De Efteling en leent zich daarom ook voor langere vakanties dan een weekendje weg! 

 Buiten dit alles is De Efteling natuurlijk wel, met EuroParcs Resort Kaatsheuvel als uitvalsbasis, het krachtigste medicijn om het vele thuisblijven voor even achter te laten. Even wegdromen in de andere wereld van het Sprookjesbos… Even alle zorgen laten wegdrukken door de G-krachten in de achtbaan… Even de blik op oneindig in de Pagode… Even een andere wereld betreden die De Efteling heet… En die dan combineren met vertier op het vakantiepark, want EuroParcs Resort Kaatsheuvel herbergt zelf ook volop een vermaak. Denk aan een buitenzwembad en een binnenzwembad, een peuterbad binnen en buiten, waterattracties, een ligweide, diverse sportvelden, speeltuinen, een midgetgolfbaan en horeca die varieert van een restaurant tot een luxe loungeruimte en van een eetcafé tot een pizzeria, bar en ijssalon. 

Om verder in te haken op de inwendige mens: het is mogelijk om een lekkere en gezonde maaltijdbox bij te boeken tijdens het verblijf op EuroParcs Resort Kaatsheuvel, zo wordt koken een feest!  Daarnaast zijn alle reguliere bijboekopties voor de droomvakantie beschikbaar, denk aan opgemaakte bedden bij aankomst, een handdoeken- en keukendoekenpakket en kindermeubilair.  Bovendien is in de periode dat de fietsactie op EuroParcs Resort Kaatsheuvel geldt gratis kinderanimatie voor de kinderen! 

EuroParcs Resort Kaatsheuvel biedt kortom het perfecte alternatief voor het vele binnen zitten. Voor het met elkaar op de lip zitten terwijl de kinderen ook nog eens begeleid moeten worden bij hun studie. Voor onbedoelde spanningen waar niemand aan wat kan doen maar die een uitlaatklep nodig hebben. De diepgewortelde wens ´een koninkrijk voor een vakantie´ die dan vanzelf komt opborrelen, die hoeft dankzij EuroParcs Resort Kaatsheuvel en in het verlengde De Efteling en ander vermaak in de directe omgeving geen wens te blijven. Uw munt in de wensput is in dit geval www.europarcs.nl of beter gezegd https://www.europarcs.nl/vakantiepark/resort-kaatsheuvel?resortids=370419. Of neem contact op met ons callcenter of de receptie via 088-0708010. Voor welke optie u ook kiest, u hoeft slechts de actiecode FIETSEN te vermelden en dat het om EuroParcs Resort Kaatsheuvel gaat. Vervolgens wordt alles voor u in werking gezet zodat uw vakantiesprookje realiteit wordt in bijvoorbeeld de foto´s die uw vastlegt op uw telefoon. En mocht u toch moeten werken tijdens de vakantie, dat is geen enkel probleem want op EuroParcs Resort Kaatsheuvel heeft u een prima Wifi-verbinding. 

De actie is geldig voor alle type vakantiewoningen en geldig op verblijven van 1 maart 2021 tot en met 30 april 2021. En inderdaad óók tijdens Pasen en Koningsdag kunt u uw vakantie op EuroParcs Resort Kaatsheuvel opluisteren met het twee dagen kosteloos huren van twee huurfietsen! 

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Kaatsheuvel

Veilig betalen met: