Zwembaden op Resort Kaatsheuvel

Een paradijs voor zwemliefhebbers!

Ontdek het zwemparadijs op Resort Kaatsheuvel

Het buiten en overdekte zwembad op EuroParcs Resort Kaatsheuvel zijn meer dan gewone zwembaden: het is een zwemparadijs. Je kunt hier namelijk meer dan alleen zwemmen. Buiten is er verwarmd water en een waterglijbaan. Het binnenbad heeft een stroomversnelling, een paraplufontein, een zogeheten borrelbank en je kunt je lichaam laten massagestralen bij de inlaat van het zwembad! Dat betekent voor jong en ouder heerlijk spetteren.

Buitenzwembad open en binnenzwembad gesloten
Op het moment is het binnenzwembad helaas nog gesloten, omdat het binnenbad nog niet klaar is. Naar verwachting zal het binnenzwembad vanaf medio eind oktober geopend zijn, maar ... het buitenzwembad op Resort Kaatsheuvel is wel open!! Tijdens de zomervakantie kun je in het verwarmde buitenbad een heerlijke verfrissende duik nemen, lekker in het water plonsen, glijden, zwemmen en spelen! 

Zwembadreglement

Aangezien wij een grote toename zien van vakantiegasten zijn wij genoodzaakt om meer toezicht te gaan houden op de bezetting van het buitenzwembad. Volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent het Corona virus moeten wij het volgende gaan hanteren. 

Het buitenzwembad is beperkt open en onder strikte regels. Om iedereen verantwoord te laten zwemmen volgen wij het protocol zo opgesteld door de zwembadenbranche en de richtlijnen die zijn van het RIVM. 

Wil je gebruik maken van de zwembaden dan dien je hiervoor te reserveren bij de receptie. Om een zo eerlijk mogelijke verdeling te maken kun je alleen op de dag zelf vanaf 09:00 een reservering maken of 1 dag van te voren. Ook kan een reservering alleen worden gemaakt voor gasten die hebben geboekt op het park. Visite is niet toegestaan in de zwembaden. 

Wij werken met tijdsblokken.

Buitenbad:
Blok 1: 09:00 tot 12:15
Blok 2: 12:30 tot 15:45
Blok 3: 16:00 tot 19:30

Voor aanvang van het tijdsblok dien je een polsbandje op te halen bij de receptie.
Wanneer bij controle blijkt dat je zwemt zonder polsbandje kun je uit het zwembad gestuurd worden. 

Wij danken iedereen voor het geduld, begrip en medewerking!

Veilig betalen met: