Indoor speeltuin Resort Kaatsheuvel

Welkom bij indoor speeltuin Resort Kaatsheuvel

Klimmen, klauteren en van de glijbaan glijden? Weer of géén weer spelen in de speeltuin op Resort Kaatsheuvel kan ALTIJD! Om te spelen kun je namelijk niet alleen terecht bij indoor speeltuin Resort Kaatsheuvel, maar natuurlijk ook bij onze outdoor speeltuinen! Dus: is het (geen) lekker weer? Geen nood! Kom binnenspelen in onze gezellige indoorspeeltuin! De indoor speeltuin is gevestigd bij familierestaurant Resort Kaatsheuvel, dus prima gelegenheid voor ouders om onder het genot van een kopje koffie of thee het spektakel te aanschouwen.

Apenkooien en glijden met een snelheid waarvan jij je afvraagt hoe dat in godsnaam met die kleine beentjes mogelijk is. Al die energie-uitspattingen zijn een gevolg van alle uitdagingen in de indoor speeltuin op Resort Kaatsheuvel: kinderen gaan hier helemaal op in hun spel met elkaar en de hobbels die ze elk afzonderlijk moeten nemen. Zodat jij als ouder in alle rust hun lach kan aanschouwen en even in de rust kan genieten van een moment voor jezelf.  

Het indoor speelparadijs is gelosten
Het indoor speelparadijs op het resort is vanwege de corona maatregelen gesloten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en kunnen en mogen hier niet van afwijken.

Veilig betalen met: