EuroParcs Resort Kaatsheuvel

EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Welkom bij EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Wij heten iedereen graag van harte welkom bij EuroParcs Resort Kaatsheuvel. Het vakantiepark waar dromen werkelijkheid worden, want Resort Kaatsheuvel ligt niet alleen vlakbij De Efteling. Het vakantiepark te Kaatsheuvel zorgt met op en top water-, bos- en zandbeleving in een sprookjesachtige omgeving voor een twinkeling in de ogen!

Vakantiepark Kaatsheuvel van EuroParcs staat door zijn betoverende ligging aan bos, heide en duinen eveneens voor veelzijdigheid. Het park is meer dan alleen een plek waar je je voorbereidt op één van Europa’s bekendste attractiepark. Het is een plek waar je avonturen beleeft!

Ontwikkelingen op het vakantiepark
Het nieuwe vakantiepark in Kaatsheuvel is nog volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.  

Magische faciliteiten op Resort Kaatsheuvel
Je kunt op het vakantiepark rekenen op een magische uitwerking van de faciliteiten op Resort Kaatsheuvel op het vakantiegevoel. Resort Kaatsheuvel is een autoluw vakantiepark. De auto kun je tijdens je verblijf parkeren op de centrale parkeerplaats. Zo kom je helemaal in de vakantiesfeer. Tegelijkertijd draagt het bij aan de rustieke setting en de veiligheid van spelende kinderen. 

Binnenzwembad tijdelijk gesloten, maar het buitenzwembad = open!

Lekker spetteren in het verwarmde buitenzwembad en/of in het peuterbad genieten van jouw (klein)kind. Bij mooi weer kun je op de ligweide volop genieten van de zon of plezier hebben met het hele gezin op de midgetgolfbaan en in de diverse waterattracties. Bij minder mooi weer kun je straks terecht in het binnenzwembad. Ook hier is er een apart zwembad voor peuters. Let op: het binnenzwembad is op dit moment helaas gesloten in verband met renovatiewerkzaamheden. En voor wie hongerig en dorstig wordt van al deze actie: nagenieten van dat alles kun je in het familierestaurant, het a la carte restaurant en de snackbar.

Idyllische accommodaties op Resort Kaatsheuvel
De idyllisch gelegen vakantiewoningen dragen bij aan de ideale beleving van een welverdiende vakantie, waar je als gast volledig kunt terug trekken en tot jezelf of elkaar kunt komen. Daarnaast staan er regelmatig populaire en vooral ook afwisselende evenementen voor jong en ouder op het programma. Specifiek voor de jongere kinderen is het animatieteam van EuroParcs en Beau & Bloem van de partij om ook allerlei spelletjes en activiteiten met de kids te doen! Meer weten? Bekijk dit en meer praktische informatie van Resort Kaatsheuvel.

Verder leent de omgeving van EuroParcs Resort Kaatsheuvel zich voor allerlei toffe activiteiten, zo ligt het resort aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurgebied biedt veel bos-, maar ook veel zandbeleving. Ideaal kortom om als kind heerlijk te ravotten met de zandkorrels en tussen en in de bomen als een stoere held iedereen de loef af te steken! Daarnaast kun je in dit natuurgebied uiteraard leuke fiets- en wandeltochten maken voor het hele gezin. Ontdek meer over onze vakantieparken in Brabant!

map-braband
Resort Kaatsheuvel
Het vakantiepark waar dromen werkelijkheid worden
Bekijk op kaart

Fotoalbum van Resort Kaatsheuvel

Bekijk de foto's van het betoverende vakantiepark en laat je inspireren tot een sprookjesachtige vakantie in Kaatsheuvel!

Faciliteiten op Resort Kaatsheuvel

Kenmerken van Resort Kaatsheuvel

Algemeen

 • Parkeergelegenheid centraal
 • Receptie op het park
 • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

 • (Ă  la carte) Restaurant
 • EetcafĂ© / Grand CafĂ©
 • Snackbar

Sport & Spel

 • Kinderanimatie
 • Midgetgolf
 • Buitenzwembad
 • Overdekt zwembad (gesloten i.v.m. renovatie)
 • Peuter-/ kleuterbad
 • Fietsverhuur
 • Speeltoestellen
 • In- en outdoor Speeltuin
 • Sport-/ speelveld(en)

Adres & route

Vakantiepark
EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Van Haestrechtstraat 24
5171 RC Kaatsheuvel
T +31 (0) 88 070 80 90

Praktische informatie over Resort Kaatsheuvel

Omgeving van Resort Kaatsheuvel

In de directe omgeving van vakantiepark Resort Kaatsheuvel is voor ieder wat wils. In de bos-, zand- en waterrijke omgeving kun je mooie wandel- en fietstochten maken. Natuurlijk is de Efteling nabij, maar ook Dierenpark Beekse Bergens ligt om de hoek. De dromerige ligging van het vakantiepark is de ideale uitgangspunt voor spannende avonturen en betoverend mooie verhalen om thuis na te vertellen, zowel voor jong als oud. Hoe magisch is dat?

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Kaatsheuvel

Veilig betalen met: