Bezoek Winter wonderland, in Otterlo!

In december verandert vakantiepark EuroParcs Resort De Wije Werelt in Winterwonderland. Helaas gaat het gelijknamige kerstevent - met onder meer een kerstmarkt voorzien van de leukste marktkramen en lekkerste foodtrucks die je niet wilt missen - helaas niet door. Maar in 2021 komen we terug met dit prachtige evenement. Jij ook?

Wat we dit jaar wel gaan doen
Er komt een kerst(wens)boom op het vakantiepark te staan, waar kinderen een kaartje kunnen ophangen voor wie een weekendje bij Resort De Wije Werelt wel kan gebruiken. De boom zal er staan vanaf 18 december 2020 tot en met 3 januari 2021. We gaan kerstballen knutselen voor in het vakantiehuis met de animatie. De kerstman komt langs om kerstcadeautjes uit te delen bij de vakantiehuisjes. Er wordt een kersttocht georganiseerd langs alle houtsculpturen en wie vindt de gouden kerstbal?! Ontdek dit en meer tijdens kerst bij Resort De Wije Werelt.

Programma Winterwonderland 2021
Tijdens de kerstmarkt kun je verschillende kerstkramen en allerlei foodtrucks bezoeken, daarnaast staat het animatieteam klaar voor de kleintjes en om er voor te zorgen dat iedereen op temperatuur blijft is er warme chocolademelk en glühwein te verkrijgen! De schuifdeur van familie restaurant De Houtzagerij zal open staan, zodat je vanaf buiten eenvoudig drinken kan halen. 

Even later begint de kerstbingo waar je de meest toffe prijzen kunt winnen. Meedoen kan met een halve bingokaart € 8,50 of een hele bingokaart € 15,00. Daarnaarst kun je samen met de boswachter een prachtige boswandeling maken. Ook komt er een arrenslee waarmee je een rondje over het vakantiepark Resort De Wije Werelt kunt maken.

Ook komt er een DJ om er een extra gezellig feestje van te maken. En als kers op de ijstaart komt Goochelaar Joost de kerstsfeer opvrolijken met de leukste goocheltrucs voor jong en oud!

Boek een verblijf
Boek een verblijf op Resort De Wije Werelt en maak er een heerlijke Winterwonderkerstvakantie van! Want er is veel te doen, zo ook in de omgeving bijvoorbeeld op Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je dit jaar (2020) je eigen scharrelkerstboom zagen! Maar even helemaal niks is ook fijn. De keuze is geheel aan jou!

Evenementen - overzicht

Evenementen - overzicht

Evenementen - overzicht

Bekijk het overzicht en ontdek het evenementenprogramma van Resort De Wije Werelt! 

Lees verder...
Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Zaag je eigen kerstboom in december 2020!

Lees verder...
Resort De Wije Werelt

Resort De Wije Werelt

Resort De Wije Werelt

Bekijk vakantiepark EuroParcs Resort De Wije Werelt

Lees verder...
Kerstmarkten

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Bekijk het overzicht met de kerstmarkten bij EuroParcs!

Lees verder...

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: