Omgeving - familie

Rondom Resort De Wije werelt is veel te doen met de famlie!

Familie

Genieten met het gezin? Dat is in de omgeving van Resort De Wije Werelt een makkie! Er is zoveel te doen, dat je elke dag op pad kunt! Bekijk de mogelijkheden. 

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Arnhem

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! 

Julianatoren

Julianatoren

Apeldoorn

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Otterlo

Een van de ingangen van het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op slechts 2 kilometer afstand van EuroParcs Resort De Wije Werelt. Dus u bent er zo!

Apenheul

Apenheul

Apeldoorn

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers!

De Spelerij en Uitvinderij

De Spelerij en Uitvinderij

De Spelerij is een uniek speel- doe- en ontdekpark. Het zijn fantasievolle constructies, gemaakt door Jos Spanbroek, die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen. En bij De Uitvinderij is een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken: plastic buigen, figuurzagen, piepschuim snijden, vacuüm vormen, naamplaatjes slaan, een verf-spettertekening maken en metaal bewerken met echt gereedschap. Kom langs en ontdek het! 

Kröller-Müller Museum

Kröller-Müller Museum

In het Kröller Müller museum vindt u een wereldberoemde collectie kunst, voornamelijk uit de 19e en 20e eeuw. De grootste trekpleister is natuurlijk de grote collectie aan werken van Vincent van Gogh. Andere wereldberoemde schilders waarvan werken zijn te bewonderen zijn George Seurat, Pablo Picasso, Fernand Léger en Piet Mondriaan. Plan je bezoek! © Alle foto's met dank aan het Krüller-Müller Museum.

Museonder

Museonder

Het eerste ondergrondse museum ter wereld neemt je steeds dieper de grond in, totdat je zelf het middelpunt van de aarde bereikt. Bij het Museonder neem je een kijkje naar het leven onder de grond. Onderweg kom je ontzettend veel interessante dingen tegen, zoals het wortelstelsel van een ruim 135 jaar oude boom, beenderen van dieren die soms al duizenden jaren zijn uitgestorven. In het museum kun je een opdrachtboekje krijgen met daarin allerlei leerzame en interessante opdrachten die je tijdens je speurtocht door het museum kunt oplossen. Kortom, plan je bezoek!

Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. Ga samen met de kinderen op ontdekkingsreis: schatgraven, zandkastelen bouwen. Op Schateiland Zeumeren kan je schieten met ballenkanonnen, bootjes besturen, springen, klimmen en klauteren in een kasteel, elkaar uitdagen met waterballonnen, waterfietsen of de interactieve quizzen... En wat is er leuker dan zelf goudzoeken in het water, geschminkt te worden door een piraat, mee te gaan met de Kapitein om te gaan schatgraven, op ontdekkingstocht te gaan in de Kapiteinshut of zelf zandkastelen te bouwen? Geniet van de vrolijke shows vol grappen en liedjes met Dieke de schaapsjongen en Mare de kapiteinsdochter.

Speelparadijs Malkenschoten

Speelparadijs Malkenschoten

Binky is het vrolijke varken van Kinderboerderij Malkenschoten. Hij heeft veel dierenvriendjes die jou graag eens willen ontmoeten; geiten en vreemde vogels ... Bouw je eigen hut, klim en klauter er op los in het uitdagende parcours of stap met je vrienden in de waterfietsen! De dieren en vissen voeren, spetteren op de spetterplek, trampoline springen, midgetgolfen en een rondje over het park in de Binkybus. Je ontdekt het met Binky bij Kinderparadijs Malkenschoten. Na het spelen is het heerlijk zitten en smullen op het grote en deels overdekte horecaterras. Heb je alvast zin om te kleuren met Binky

Pitch And Putt - Minigolf USA

Pitch And Putt - Minigolf USA

Minigolf USA is leuk voor jong en oud! De banen zijn veel ruimer, mooier en uitdagender opgezet en de holes zijn langer. Kortom: ideaal familie-uitje! 

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo

Aan de rand van Apeldoorn ligt Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalig Koninklijk Paleis als museum opengesteld voor publiek. Ontdek de rijke historie! De foto van Paleis Het Loo is circa 1960 gemaakt door H. Stokhuyzen. Paleis Het Loo is gesloten tot medio 2021, het stallenplein en de paleistuinen zijn wel geopend. 

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark

Ontdek Ouwehands Dierenpark Rhenen. Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, ontdek de speeljungle, ga op avontuur in Expeditie Berenbos! Durf jij het aan? 

De Beekse Hoeve

De Beekse Hoeve

Voor een leuk dagje uit gaat u naar De Beekse Hoeve! Van heel veel verschillende activiteiten, huifkartochten, fiets uitjes tot aan de safari trein! 

Veluwse Stoomtrein Maatschappij

Veluwse Stoomtrein Maatschappij

De Veluwse Stoomtrein is een bijzondere attractie. Beleef een dagje met spoorvervoer uit het verleden al rijdend door het schitterende landschap op de Veluwe! 

Bekijk ook...

Veilig betalen met: