Actieve en avontuurlijke uitjes

Rondom Resort De Wije Werelt is veel actiefs te doen!

Actief

In de omgeving van Resort De Wije Werelt is actief bezig zijn geen probleem. Van wandelen en fietsen tot klimmen in het Klimbos. Bekijk de diverse uitjes. 

Klimbos Veluwe

Klimbos Veluwe

Apeldoorn

Ben jij klaar voor avontuur? Kom naar Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Dat is vlakbij EuroParcs De Wije Werelt! En geniet van 3,5 uur klimplezier! Kies uit 9 verschillende routes, elk met een eigen moeilijkheidsgraad. Bepaal zelf hoe hoog je gaat!

Recreatiegebied Zeumeren

Recreatiegebied Zeumeren

Recreatiegebied zeumeren ligt op een kwartier rijden vanaf EuroParcs Resort De Wije Werelt. Een leuke tip om heen te gaan op een mooie zomerse dag. Op Recreatiegebied Zeumeren, waan je je, midden in Nederland op vakantie aan het strand! Zeumeren is een veelzijdig recreatiegebied met diverse sportieve activiteiten, verschillende zandstranden, ruime ligweiden en goede faciliteiten. Door de activiteiten en de ligging midden in Nederland is het gebied een ideale locatie voor bijvoorbeeld een dagje uit met het gezin. Op Zeumeren kan je onder meer shortgolfen, waterskiën, midgetgolfen, footgolfen, wakeboarden, SUPpen, kanoën, zwemmen, zonnen en binnen en buiten spelen in het grootste avonturenparadijs van Nederland!

Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen

In samenwerking met Natuurmonumenten is een gemarkeerde wandelroute uitgezet welke je vanaf EuroParcs Resort De Wije Werelt naar het Mosselsche Zand voert. De met paaltjes gemarkeerde route is een leuk ommetje van 2,5 km (45-60 minuten), gedeelten leiden je door het Otterlose bos welke grenst aan het resort, vervolgens steek je de zandverstuiving over om langs een kronkelpad aan de rand van het zand terug te wandelen naar De Wije Werelt. Het gevarieerde landschap welke je aan de rand van de zandverstuiving aantreft is uniek en een lust voor het oog. Buiten het grofwild wat hier voorkomt biedt dit gebied nog tal van andere onbekende maar zeldzame bewoners; de houtsnip, de hazelworm, het vliegend hert, de zandhagedis en de heivlinder zijn hier voorbeelden van. Hiernaast is het uitgestrekte Mosselsche Zand een prachtig grote zandbak om bijvoorbeeld gewoon lekker met de kinderen te ravotten. Verdere wandel-en fietsroutes kunt u krijgen bij de receptie.

The Maxx

The Maxx

The Maxx is de plek voor ontspanning en avontuur met familie en vrienden kun je er karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen, darten én meer. Ontdek het!

Bounz - Apeldoorn

Bounz - Apeldoorn

Bounz is een uniek concept trampoline springen! De Arena bestaat uit maar liefst 32 aaneengeschakelde trampolines, dus gegarandeerd veel springplezier! 

Bekijk ook...

Veilig betalen met: