Animatie op Resort De Wije Werelt

Het animatieteam staan met Wout & willemij voor je klaar met de Kids Club (4 t/m 12 jaar)!

Animatie

Knutselen, spelen en plezier, meeleeftheater ... ons animatieteam met Wout & Willemij is er helemaal klaar voor! Jouw kinderen ook?

Ontmoet Wout, Willemij en hun vriendjes Beau & Bloem! Onze andere artiesten zorgen op zeker voor een lach op het gezicht van jouw kind! 

In de schoolvakanties zijn Wout & Willemij er om samen met het animatieteam te zorgen voor een hoop plezier en vertier, want zij verzinnen een hoop leuk activiteiten voor de kinderen. Ook hun vriendjes Beau & Bloem zijn geregeld van de partij! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nog meer wordt gewerkt aan een eigentijdse animatie voor de kinderen op het resort. De hoge betrokkenheid van ons animatieteam heeft maar een doel; alleen maar blije en gelukkige kinderen. Doe mee aan de diverse activiteiten tijdens de vakantieperiodes. En het leuke is dat je nu al kunt kleuren met Beau en Bloem, want zij hebben speciaal voor onze kleine (en grote) bezoekers kleurplaten gemaakt. Kortom, bekijk het activiteitenprogramma van EuroParcs Resort De Wije Werelt en laat je verrassen!  

Veilig betalen met: