EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

Welkom bij EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen in het Land van Cuijk is nog in ontwikkeling en heeft van alles wat een vakantievierend gezin wenst: zwemwater en natuurwater direct bij het resort en groot water in de vorm van de Maas ook op korte afstand. Bovendien heeft het vakantiepark een open vaarverbinding met de Maas. Het vakantiepark is dus ook per boot bereikbaar. Ideaal voor watersporters, maar ook uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers. Geniet van het strand aan De Kraaijenbergse Plassen of van de prachtige natuur in de omgeving van het vakantiepark. Beleef natuurrijk landschap rondom dit gloednieuwe vakantiepark.

Resort De Kraaijenbergse Plassen is één van onze vakantieparken in Brabant. Daarnaast is de omgeving bosrijk en kent de streek met het befaamde Maasheggenlandschap en de Maasdijken onvervalste landschapsparels. Forten, kastelen en vestingen kleuren de regio verder in, waarbij de historie vaak verder teruggaat dan elders in Nederland. Ga op zoek naar sporen van het Romeinse verleden en breng een bezoek aan unieke locaties. De oudste stad van Nederland Nijmegen ligt dichtbij.

Vakantiewoningen aan het water
Op vakantiepark De Kraaijenbergse Plassen kun je vakantiehuizen huren direct aan het water! Maar niet √°l onze accommodaties staan aan het water. Wil je graag zeker weten dat jouw vakantiewoning aan het water staat, neem dan contact met ons op, zodat je deze vakantiewoningen met voorkeur kunt boeken. Je kunt ons bereiken via 088 070 80 90 (lokaal tarief).

Wandel je mee met de Nijmeegse Vierdaagse?

Loop je mee en ben je op zoek naar een plek om te overnachten tijdens de Nijmeegse vierdaagse? Dat kan bij ons op het vakantiepark in Linden, vlakbij Nijmegen, en het vervoer naar de start en van de finish is ook gelijk geregeld!

map-braband
Resort De Kraaijenbergse Plassen
Gloednieuw vakantiepark omheind met natuur- en waterrijk landschap
Bekijk op kaart

Fotoalbum van Resort De Kraaijenbergse Plassen

Bekijk de foto's van het prachtige vakantiepark, gelegen aan het water en laat je inspireren tot een fijne vakantie in Noord-Brabant!

Faciliteiten

Kenmerken

Algemeen

 • Bootverhuur 
 • Aanlegsteiger (komt)
 • Parkeergelegenheid centraal
 • Receptie op het park
 • Wifi op park (gratis)
  Houd er wel rekening mee dat ons resort in het buitengebied ligt. Dit betekent dat de Wifi niet altijd optimaal is. Wij werken eraan om de verbinding te verbeteren en vragen om jouw begrip. 

Eten & Drinken

 • (√† la carte) Restaurant
 • Snackbar

Sport & Spel

 • Fietsverhuur
 • Speeltoestel(len)
 • Waterrecreatie
 • E-choppers 

Adres & route

Vakantiepark
Resort De Kraaijenbergse Plassen

Den Drul 19 
5439 NR Linden
T +31 (0) 88 070 80 90

Omgeving

In de directe omgeving van Resort De Kraaijenbergse Plassen is een natuurrijke omgeving te verkennen. Zowel te land als ter water kun je de prachtige omgeving ontdekken. Je kunt er mooie wandelingen en fiets- en boottochten maken. Ontdek het Land van Cuijk: de natuurlijke parel van de regio. Het omvat naast de grote meren omvangrijke bossen, heiden en zandverstuivingen.

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort De Kraaijenbergse Plassen

Veilig betalen met: