Omgeving van Lochem

Rondom Resort De Achterhoek is veel te doen en te beleven!

Omgeving

In de directe omgeving van Resort De Achterhoek is voor ieder wat wils. Op deze pagina proberen wij een compleet overzicht van wat er te doen is te geven. Loop ook even langs bij onze receptie, onze medewerkers vertellen u graag over deze veelzijdige omgeving!

Hellendoorn

Avonturenpark

Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een geweldig attractiepark. Er zijn meer dan 30 attracties en shows, waaronder de stuntshows van de wereldberuchte Sky Pirates. Kom maar eens langs als je durft!

Cinemajestic

Cinemajestic

Zutphen

Een bezoek aan de bioscoop Cinemajestic in Zutphen is een ware filmbelevenis en je kunt GRATIS parkeren voor de deur!

De Megapret

De Megapret

Lievelde

Megapret is het leukste familie speelpark van de Achterhoek. In een landelijke omgeving vind je een binnen en buiten speelpark geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ook voor volwassenen is er van alles te beleven.

De Waarbeek

De Waarbeek

Hengelo

De Waarbeek in Hengelo is een overzichtelijk park voor de jongere kinderen. Zij zullen zich in de talloze attracties een hele dag prima vermaken. En dat voor een betaalbare (vaste) prijs.

Filmhuis De Keizer

Filmhuis De Keizer

Deventer

Filmhuis De Keizer is de plek in Deventer waar actuele films, (voor)premières, klassiekers, jeugdfilms en speciale programma’s getoond worden voor een zo breed mogelijk publiek.

JT Bioscoop

JT Bioscoop

Deventer

JT Bioscopen is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid, beeld en geluid.

Party & Bowling

Party & Bowling

Steenenkamer

Café-restaurant, party- en bowlingcentrum De Worp is gelegen aan de voet van de Paaschberg. Je kunt er terecht voor een gezellige avond in het café of een lekker hapje eten in het restaurant.

Unieke Uitjes

Unieke Uitjes

Laren

De omgeving van de Achterhoek op een leuke manier beleven? Ga dan op avontuur met Unique Trips! De mogelijkheden zijn eindeloos. Van Solextochten naar een elektrische rikzaag, en van een tocht in een heteluchtballon tot kajakken. Neem nu een kijkje op de website!

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Arnhem

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! 

Julianatoren

Julianatoren

Apeldoorn

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

Apenheul

Apenheul

Apeldoorn

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers!

Blotevoetenland

Blotevoetenland

Gelselaar

Het blotevoetenland is een stuk land van ca. 1 hectare waar onze gasten heerlijk op blote voeten kunnen lopen over diverse soorten ondergronden.  

Klimbos Achterhoek

Klimbos Achterhoek

Ruurlo

In de prachtige bossen van Ruurlo vind je Klimbos Achterhoek. Hier beleef je een magisch dagje uit samen met je familie, vrienden, collega’s of klasgenoten. Het is 15 autominuten vanaf Resort De Achterhoek.

De Heijkamp

De Heijkamp

Ruurlo

‘Even lekker erop uit’ wordt verrassend leuk bij De Heikamp. Bij dit restaurant, aan de rand van de prachtige Ruurlose bossen en gelegen naast het bekende Doolhof Ruurlo, valt bijzonder veel te ontdekken.

Escaperoom Groenlo

Escaperoom Groenlo

Groenlo

De Hollanders willen Grolle terug, een leger van 20.000 manschappen onder leiding van Frederik Hendrik heeft de stad omsingeld… kun jij het aan? 

Brouwhoes

Brouwhoes

Lievelde

De Achterhoek is een echte attractie rijker. De Brouwhoes Bier Experience biedt een unieke ontdekkingsreis voor jong en oud waarin op interactieve manier het brouwproces te ontdekken is. 

Museum More

Museum More

Gorssel

Museum More is een museum voor Nederlands Modern realisme. Beleef een prachtige dag uit waarin Nederlandse realistische, figuratieve topkunst centraal staat.

Kaasboerderij Weenink

Kaasboerderij Weenink

Lievelde

Een verrassende ontmoeting tussen koeien, kaas en kunst. Kaasboerderij Weenink is een echte beleefboerderij voor jong en oud!

Brandweermuseum

Brandweermuseum

Borculo

In Borculo is het Brandweermuseum te vinden en het museum herbergt een unieke verzameling van brandweerwagens, voorwerpen, foto’s en andere attributen.  

Cactus Oase

Cactus Oase

Ruurlo

Belevingspark Cactus oase is een 6000 m2 overdekt cactuspark. Het hele jaar open en dus te bezoeken.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Otterlo

Een van de ingangen van het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op slechts 2 kilometer afstand van EuroParcs Resort De Wije Werelt. Dus je bent er zo!

Veilig betalen met: