Contact Resort Brunssummerheide

Contactinformatie, gegevens, route en meer ...

Neem contact op met EuroParcs Resort Brunssummerheide

Wil je graag in contact komen met EuroParcs Resort Brunssummerheide in Brunssum? Dat kan door middel van de onderstaande contactinformatie of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder en staan je graag te woord. Wij zullen proberen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

EuroParcs Resort Brunssummerheide

Adres
Akerstraat 153
6445 CP Brunssum

Contact informatie
T
+31 (0)88 070 80 90
E info.resortbrunssummerheide@europarcs.nl

Vakantiewoning reserveren?

Reserveren kan online via ons reserveringssysteem of telefonisch via 088 070 80 90. Je kunt ook een reservering maken en plaatsen door ons te mailen.

Openbaar vervoer
Op vakantiepark Resort Brunssummerheide komt de bus tot vlak voor de deur. Als je ons wilt bezoeken met het OV, kun je uitstappen op halte Zeekoelen in Heerlen. Of gebruik de website van 9292 om jouw reis te plannen. Let op, de halte heet Zeekoelen, maar op de halte zelf staat 'Brederostraat'. Bij twijfel kun je de buschauffeur vragen de juiste halte te wijzen. 

Huisdieren
Op vakantiepark Resort Brunssummerheide zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan in de meeste vakantiewoningen. Er zijn ook huisdiervrije woningen. Je kunt jouw keuze opgeven tijdens het boeken. 

Vuurwerk
Op Resort Brunssummerheide is het niet toegestaan om vuurwerk af te steken met Oud en Nieuw. Dit in verband met de brandveiligheid. In de omgeving van het vakantiepark wordt er wel vuurwerk afgestoken, dit is uiteraard te horen. Houd hier rekening mee. 

Veilig betalen met: