EuroParcs Resort Brunssummerheide

Beleef het prachtige heuvelachtige landschap

Welkom bij EuroParcs Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide, liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het vakantiepark grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een toplocatie!

Resort Brunssummerheide is een van onze vakantieparken in Limburg. Dit heerlijke en rustige vakantiepark bied je door de gunstige ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en BelgiĆ«. 

Vlakbij ligt de Openbare Golfbaan Brunssummerheide, een 45-holes baan, gelegen op een geaccidenteerd terrein tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en Schinveldse Bossen. Direct bij ons vakantiepark dus!  

Voor de wandelaar, fietser, trimmer, ruiter, langlaufer en recreant is het een gebied waarin sport, natuurbeleving en genieten van rust uitstekend samen gaan. De plaatsen Aken, Luik en het gezellige Maastricht liggen met de auto op 20 minuten rijafstand van het park. 

Het beste van Resort Brunssummerheide en Resort Limburg
Als gast van Resort Brunssummerheide geniet u van alles wat het resort Ć©n de prachtige omgeving te bieden heeft. Rust, ruimte en natuurlijk. Maar als u eens een dagje wat anders wilt, kunt u Resort Limburg bezoeken. Als gast van Resort Brunssummerheide kunt u GRATIS gebruik maken van de faciliteiten van Resort Limburg, zoals het zwembad, de speeltuinen en natuurlijk de animatie en evenementen. Resort Limburg is 30 minuten rijden.

map-limburg
Resort Brunssummerheide
Beleef het prachtige heuvelachtige landschap
Bekijk op kaart

Inspiratievideo en fotoalbum van Resort Brunssummerheide

Bekijk de video en foto's van het vakantiepark en laat je inspireren tot een vakantie in dit prachtige heuvelachtige landschap!

Faciliteiten

Kenmerken

Algemeen

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Receptie op het park
  • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

  • (Ć  la carte) Restaurant
  • EetcafĆ© / bar
  • Snackbar

Sport & Spel

  • Natuurbad
  • Speeltoestel(len)
  • Speeltuin(en)

Adres & route

Vakantiepark
Resort Brunssummerheide

Akerstraat 153
6445 CP Brunssum
T +31 (0) 88 070 80 90  

Omgeving

In de directe omgeving van Resort Brunssummerheide is voor ieder wat wils. In de bos- en waterrijke omgeving kun je naast het maken van mooie wandel- en fietstochten, ook de Grotten van Valkenburg bezoeken. Kijk snel verder voor meer leuke vakantietips!

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Brunssummerheide

Veilig betalen met: