Zwembad

Ontdek het zwembad op Glampingresort Gulperberg

Het echte vakantiegevoel beleef je op Glampingresort Gulperberg aan het buitenzwemad. Je vind het zwembad bij de ingang van de camping, vakbij de andere faciliteiten. Geniet van de heerlijke zon op één van de ligstoelen, maak eindelijk eens tijd voor dat mooie boek of vermaak je in het water met de kinderen. Natuurlijk hebben wij ook aan de allerkleinste gasten gedacht; in het peuterzwemad vermaken de kinderen zich met het speeltoestel.

Als gast van Glampingresort Gulperberg ontvangt u toegangskaartjes tot het overdekte zwemparadijs Mosaqua dat op loopafstand van de camping ligt.

Ga op avontuur in het subtropische zwemparadijs Mosaqua dat behoort tot de mooiste en meest complete overdekte zwembaden van Limburg. Een dag in het zwembad staat garant voor een dag plezier. Glij van de 92 meter lange glijbaan met licht- en lasereffecten, zwem in de kronkelende wildwaterbaan en ga met je kleine kinderen naar het Piratenschip en het peuter Junglebad. 

Voor wie echt tot rust wil komen tijdens de vakantie is er een whirlpool, stoomcabine en infrarood-cabines.

Het zwembad is tijdelijk gesloten
Het zwembad op het resort is vanwege de corona maatregelen tijdelijk gesloten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en kunnen en mogen hier niet van afwijken. Let goed op de openingstijden van Mosaqua. Check altijd de website van Mosaqua voor de actuele openingstijden.

Veilig betalen met: