Citycamping Het Amsterdamse Bos

Welkom bij Citycamping Het Amsterdamse Bos

Het vakantiepark ligt aan de zuidrand van het schitterende Amsterdamse Bos. Een prachtige plek: midden in de natuur (hoge bomen, gras en water) en toch heel dicht bij het centrum van Amsterdam. In het Amsterdamse Bos kun je o.a. heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en kano√ęn.

Het centrum van Amsterdam is makkelijk bereikbaar vanaf de camping; de halte van de metro/sneltram die je naar het hart van Amsterdam brengt ligt op loopafstand. Ook bevindt zich voor de ingang van het park een bushalte, waar een bus rijdt die je in tien minuten naar de metro/sneltram brengt. Vanaf ons Citycamping is er een prachtige fietsroute naar het centrum van Amsterdam; je fietst eerst ongeveer 5 kilometer door het prachtige Amsterdamse bos om daarna via het Vondelpark bij het Leidseplein of Museumplein uit te komen. In totaal is het ongeveer acht kilometer (45 minuten).

Centrum van Amsterdam vlakbij!
Het centrum van Amsterdam is makkelijk bereikbaar vanaf het vakantiepark; de halte van de metro/sneltram die je naar het hart van Amsterdam brengt ligt op loopafstand. Ook bevindt zich voor de ingang van het park een bushalte, waar een bus rijdt die je in tien minuten naar de metro/sneltram brengt. Vanaf onze camping is er een prachtige fietsroute naar het centrum van Amsterdam; je fietst eerst ongeveer 5 kilometer door het prachtige Amsterdamse bos om daarna via het Vondelpark bij het Leidseplein of Museumplein uit te komen. In totaal is het ongeveer acht kilometer (45 minuten).

Diverse accommodaties
We hebben voor iedereen de perfecte accommodatie, van heel basic tot chalets met badkamer, keuken, televisie en centrale verwarming. Op de camping vind je naast goede sanitaire voorzieningen ook een winkel en een wasserette. Op ons prachtige groene vakantiepark verwelkomen wij vele toeristen; backpackers, families en kampeerders die Nederland en Amsterdam willen bezoeken vinden bij ons een fantastische uitvalbasis. s’ Werelds grootste bloemenveiling ligt slechts op 5 kilometer afstand! Verder bieden wij GRATIS WI-FI! Wij hopen je snel een keer te mogen begroeten!

Bouwwerkzaamheden
Citycamping Het Amsterdamse Bos is een nieuw vakantiepark bij EuroParcs en in ontwikkeling. Hierdoor vinden er bouwwerkzaamheden plaats. Wij doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Als je vragen hebt over de omvang van de werkzaamheden, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord en praten je bij over de actuele stand van zaken. 

Ons beleid rondom het CORONA virus
N.a.v. corona gelden op de camping de nodige regels, je dient te allen tijden 1,5 meter afstand te bewaren, ook in de huisjes en kampeermiddelen tenzij je hetzelfde huishouden deelt. Het kan dus zijn dat je meerdere huisjes/kampeermiddelen moet boeken/nodig hebt om aan deze regel te kunnen voldoen. Wij kunnen je dus niet accepteren als je niet aan de regels kunt voldoen.

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. De sanitairgebouwen zijn geopend!¬†Citycamping Het Amsterdamse Bos neemt natuurlijk de maatregelen die opgelegd zijn door het RIVM in acht. We besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygi√ęne over de gehele camping.

Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie omtrent de algemene maatregelen bij EuroParcs omtrent het coronavirus en de maatregelen op onze camping vind je hier of je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)88 070 80 90.
De gezondheid van onze medewerkers en onze gasten staat voorop. Houd aub 2 meter afstand, hiervoor vragen wij jullie begrip. Daarnaast dragen we, zoals jullie gewend zijn, zorg voor een goede hygi√ęne op onze camping.

Welke maatregelen neemt Citycamping Het Amsterdamse Bos om verspreiding te voorkomen?

 • We onderhouden nauw contact met de lokale instanties op het gebied van gezondheid (GGD en RIVM), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.
 • We nemen extra maatregelen voor een goede hygi√ęne.
 • We verzoeken je te betalen middels bankpas.
 • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde ‚Äúhandcontactpunten‚ÄĚ als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
 • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.
 • Indien je onverhoopt toch ziek zou worden volgen wij het offici√ęle protocol zoals geadviseerd door het RIVM en de GGD.

Wat kun je zelf doen?

 • Vermijd begroetingen met hand, knuffel of een kus;
 • Houd 2 meter afstand;
 • Was jouw handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
 • Raak zo min mogelijk de ogen, neus en mond aan;
 • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg.
map-noord-holland
Cityresort Het Amsterdamse bos
Het vakantiepark met veelzijdige natuurbeleving
Bekijk op kaart

Fotoalbum Citycamping Het Amsterdamse Bos

Bekijk de foto's van het vakantiepark en de camping en laat je inspireren tot een avontuurlijke vakantie in de natuur en dat vlakbij de hoofdstad van Nederland!

Faciliteiten op Citycamping Het Amsterdamse Bos

Kenmerken van Citycamping Het Amsterdamse Bos

Algemeen

 • Parkeergelegenheid centraal
 • Receptie op het park
 • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

 • Winkel

Sport & Spel

 • Fietsverhuur
 • Kleine speeltuin

Adres & route

Vakantiepark
Citycamping Het Amsterdamse Bos
Kleine Noorddijk 1
1187 NZ Amstelveen
T +31 (0) 88 070 80 90

Praktische informatie over Citycamping Het Amsterdamse Bos

Omgeving Citycamping Het Amsterdamse Bos

Amsterdam ligt in het hart van Nederland en is daardoor natuurlijk uitermate geschikt voor allerlei uitstapjes in ons prachtige land. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van beroemde ¬†‚ÄĚdit moet je gezien hebben!‚ÄĚ plaatsen in de omgeving van onze bruisende hoofdstad, waar Amsterdam echt tot leven komt.¬†Ontdek meer over onze andere vakantieparken vlakbij Amsterdam! Maar nu eerst meer informatie over de uitjes in de omgeving van Citycamping Het Amsterdamse Bos!

Vind jouw favoriete accommodatie op Citycamping Het Amsterdamse Bos 

Veilig betalen met: