Vakantiepark in Lochem

Op ons vakantiepark in Lochem kunt u de geheimzinnige sfeer van de Middeleeuwen proeven in het landschap. Resort De Achterhoek beschikt over diverse faciliteiten en biedt u alle comfort en luxe binnen het vakantiepark in Lochem. Op de pagina met accommodaties vindt u de vakantiehuizen die beschikbaar zijn op ons vakantiepark in Lochem. Hierbij maakt het niet uit of u ervoor kiest om met twee personen te verblijven of een grotere groep; bij Resort De Achterhoek is niets onmogelijk!

Faciliteiten op het vakantiepark in Lochem

Het vakantiepark in Lochem heeft diverse faciliteiten zodat u en de rest van uw gezin zich geen moment zullen vervelen. Voor de kids is er in 2016 de nieuwe Yalp Sona geplaatst op het vakantiepark in Lochem. De Yalp Sona is een interactief speeltoestel wat ervoor zorgt dat buitenspelen nóg leuker wordt. Ook aan sport kan genoeg worden gedaan op het vakantiepark in Lochem. Wat dacht u van een potje tennis op de tennisbaan of tafeltennissen? Ook is het mogelijk om met het hele gezin te midgetgolfen op de baan. Bij Grand Café Merlot kunt u terecht voor diverse culinaire arrangementen. Bekijk nu de beschikbare accommodaties van Resort De Achterhoek en boek uw vakantiewoning!

Resort De Achterhoek

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap op Resort De Achterhoek. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen...