Sinterklaas!

Doe je mee? De Sint komt naar Resort Zuiderzee!

Verblijf tijdens het Sinterklaasweekend bij EuroParcs en beleef het!

Boek nu het Sinterklaasweekend van 2019 op vakantiepark EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen vanaf € 149,-*! Knutsel en zet je schoen voor Sinterklaas en ga naar het Grote Sinterklaasfeest in de Plaza op zaterdag 16 november en ga zondag 17 november op zoek naar de gouden chocoladeletter en doe mee met de sinterklaasbingo!

Het Grote Sinterklaasweekend
Het programma voor het Sinterklaasweekend op EuroParcs Resort Zuiderzee ziet er als volgt uit:

Vrijdag 15 november 2019
Aankomst op het vakantiepark. In de vakantiewoning ligt een heerlijke zak snoepgoed klaar om alvast in de stemming te komen. Het zwembad is tot 21.00u open en er draait in de Kidsclub een leuke Sinterklaasfilm

Zaterdag 16 november 2019
10.30u - Knutsel festijn! Wie maakt de mooiste schoen voor Sinterklaas? Kom gezellig met het hele gezin of met de hele familie naar de Plaza om een schoentje te knustelen. Na het knutselen mag je bij ons alvast je schoentje zetten in de animatieclub.
13.30u - Pieten Disco op het podium voor de Plaza
14.00u - Dolle Pret met Bart Juwett op het podium bij de Plaza
15.15u - Sinterklaas komt op bezoek
16.15u - Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten

Na afloop kunnen jullie heerlijk genieten van het Pepernotenbuffet in het restaurant. Hier komen Beau & Bloem, Kapitein Kay en de Pieten ook nog even op bezoek.

's Avonds kan iederen heerlijk ontspannen in het zwembad, want het zwembad is wederom geopend tot 21.00u!

Zondag 17 november 2019
11.00u - Op zoek naar de Gouden Chocolade letter. Rondom de Plaza en in de Plaza liggen heel veel chocoladeletters verstop. Maar wie vind de gouden chocolade letter? Na afloop van de speurtocht kunnen jullie spelen met de Pieten in het indoorspeelparadijs
14.00u - Vanmiddag spelen we samen met de Pieten een leuke Sinterklaasbingo met spannendespelletjes en geweldige prijzen.
16.00u - Einde programma

Pepernotenbuffet
Aansluitend op het Sinterklaasfeest zal het Pepernotenbuffet worden geopend. Het Pepernotenbuffet is € 19,50 p.p. en het Kidsbuffet is € 7,75 p.k. (3 t/m 12 jaar). Bekijk al het lekkers en kom in de smaak met wat er zoal geserveerd gaat worden met het buffet! De perfecte manier om de gezellige middag op feestelijke wijze af te sluiten! Vind je ook niet?

Beleef het Sinterklaasweekend en boek een verblijf.
Kom ook tijdens het Sinterklaasweekend, boek een verblijf vanaf 149,-* op Resort Zuiderzee en beleef het Grote Sinterklaasfeest! *Excl. bedlinnen en toeristenbelasting

Veilig betalen met: