Kampeeractie 2020

op vakantiepark Resort Zuiderzee

Seizoensplaats superaanbieding 2020

Eindeloos genieten van een heel seizoen aan het Veluwemeer, dat kan op de camping van vakantiepark Resort Zuiderzee in Biddinghuizen! Op deze unieke locatie kun je kamperen direct aan het water. Oók met een seizoensplaats! Wacht dus niet langer en kom langs met je tourcaravan! Benieuwd naar de Seizoensplaats superaanbieding 2020? Lees dan snel verder!

Twijfel je nog over of vakantiepark Resort Zuiderzee dé plaats voor jou is? Kom dan nu een weekend om het uit te proberen. Het is af en toe nog heerlijk nazomerweer, dus alle kans om het eens goed te bekijken, ervaren en beleven met EuroParcs.

En bevalt je nieuwe standplaats direct aan het Veluwemeer goed? Dan hebben we de 'Seizoensplaats superaanbieding 2020*' voor je. Wanneer je nu boekt voor een seizoensplaats voor het seizoen van 2020, dan krijg je een heel naseizoen GRATIS. Je mag dus gewoon blijven staan voor de rest van het seizoen 2019! Hoe leuk is dat?

Boek je kampeerplek

Maak dus snel je boeking voor een weekend of midweek kamperen op de camping van vakantiepark EuroParcs Resort Zuiderzee. Dit is gewoon zoals ieder verblijf te boeken via onze website, via het KlantenContactCenter of via de receptie. 

Mocht je besluiten om te blijven voor een seizoensplaats, dan kun je die boeken via de receptie of het KlantenContactCentrum van EuroParcs. Onze medewerkers maken je boeking graag in orde!

Resort Zuiderzee

Naast een kampeer- of camperplek direct aan het strand van het Veluwemeer, is het vakantiepark uiteraard voorzien van veel meer faciliteiten! Ontdek het zwembad met wellness en het binnen en buiten speelspeelparadijs. Tijdens schoolvakanties zijn Beau & Bloem met animatie ook van de partij op het vakantiepark. De Plaza is het horecacentrum van Resort Zuiderzee, waar werkelijk van alles te vinden is aan culinaire versnaperingen. Zo is er ook een bowlingbaan, midgetgolfbaan en een Spar supermarkt te vinden. Aan het Veluwemeer bij de haven is er een Beachclub en voor het huren van een sloepje of een bootje kunt je gebruiken maken van het Waterrecreatie & watersportcentrum. Ga je liever de omgeving verkennen op de fiets? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Actie voorwaarden

- niet geldig op reeds gemaakte reserveringen
- alleen geldig op reserveringen gemaakt via de receptie of het KlantenContactCentrum
- de gast heeft in de voorgaande twee jaar geen seizoensplaats gehad op Resort Zuiderzee
- de actie is alleen geldig voor een heel seizoen (niet enkel een voorseizoen)
- naseizoen 2019 is gratis, seizoen 2020 kent een betalingstermijn van twee weken.

Vind jouw favoriete kampeerplaats op Resort Zuiderzee

Veilig betalen met: