Familie- en groepsuitjes

Rondom Resort Veluwemeer is veel te doen met de familie!

Familie

Genieten met het gezin? Dat is in de omgeving van Resort Veluwemeer een makkie! Er is zoveel te doen, dat je elke dag op pad kunt! Bekijk de mogelijkheden. 

Op visite bij de Boer!

Op visite bij de Boer!

Oosterwolde

Ga voor de leukste rondleiding naar de melkveeboerderij van de familie ten Hove. De boer of de boerin vertelt je alles over het boerenleven! Elke zaterdag start de rondleiding om 13:00u. Entree € 9,- p.v. en € 4,50 p.k. Incl. koffie/thee/fris en koek! Aanmelden? Dat kan per mail, telefoon of via onderstaande link!

Apenheul

Apenheul

Apeldoorn

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers!

Binnenspeeltuin De Tol

Binnenspeeltuin De Tol

Nunspeet

Deze indoor speeltuin is ideaal voor als het weer even niet mee zit. Kinderen kunnen de hele dag klimmen en klauteren en de ouderen kunnen zich vermaken met de vele tijdschriften en boeken die voorhanden zijn. 

Dolfinarium

Dolfinarium

Harderwijk

Een dagje Dolfinarium staat voor plezier, ontdekken en magie. We doen dan ook ons uiterste best om jouw dag zo leuk mogelijk te maken. 

Zandsculpturen

Zandsculpturen

Garderen

Het zandsculpturen festijn in Garderen is elk jaar weer een feest. Voor jong en oud een leuke bezienswaardigheid. Er is elk jaar een ander thema zandsculpturen, van april tot en met oktober, te bewonderen!

De Spelerij en Uitvinderij

De Spelerij en Uitvinderij

Dieren

De Spelerij en De Uitvinderij zijn een uniek speel- doe- en ontdekpark met een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken. Kom langs en ontdek het! 

Kröller-Müller Museum

Kröller-Müller Museum

Otterlo

In het Kröller Müller museum vindt u een wereldberoemde collectie kunst, voornamelijk uit de 19e en 20e eeuw. Plan je bezoek! © Alle foto's met dank aan het Krüller-Müller Museum.

Museonder

Museonder

Otterlo

Het eerste ondergrondse museum ter wereld neemt je steeds dieper de grond in. Onderweg kom je van alles tegen, zoals het wortelstelsel van een ruim 135 jaar oude boom, beenderen van dieren die soms al duizenden jaren zijn uitgestorven. Kortom, plan je bezoek!

Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren

Voorthuizen

Schateiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. Ga samen met de Kapitein op ontdekkingsreis! Wat is er leuker dan zelf goudzoeken in het water, geschminkt te worden door een piraat en mee te gaan met schatgraven?

Historische Collectie Korps Veldartillerie

Artilleriemuseum

Legerplaats bij Oldebroek, het Harde

De Historische Collectie Korps Veldartillerie, ook bekend als “het Artilleriemuseum”, geeft een treffend beeld van de geschiedenis van het Wapen der Artillerie en in het bijzonder het oudste korps van de Koninklijke Landmacht.

IJsboerderij Bonestroo

IJsboerderij Bonestroo

Doornspijk

Het melkveebedrijf is zeker een bezoekje waard. Tussen 13.30 en 15.00 is het zelfs mogelijk om te kijken tijdens het melken! Voor de hele familie een leuke manier om eens even echt bij de boer te kijken.

Julianatoren

Julianatoren

Apeldoorn

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

Tips van Go-Kids

Tips van Go-Kids

Veluwe

Tips van Go-Kids Veluwe voor leuke uitjes en evenementen met kinderen in de omgeving van EuroParcs Resort Veluwemeer. Bekijk de agenda voor de leukste uitjes!

Kok Experience

Kok Experience

Harderwijk

Bij Kok Experience Harderwijk is er voor het hele familie veel te beleven: indoor speelparadijs, lasergamen, bioscoop en een restaurant. De formule om met een dagje slecht weer toch wat leuks te doen! 

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo

Apeldoorn

Aan de rand van Apeldoorn ligt Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalig Koninklijk Paleis als museum opengesteld voor publiek. Ontdek de rijke historie! De foto van Paleis Het Loo is circa 1960 gemaakt door H. Stokhuyzen.

Zandverhalen

Zandverhalen

Elburg

Eén van ’s werelds grootste binnen-zandprojecten. Met zo’n 4000 m3 zand, tientallen sluisdeuren, 1000 jaren oude olijfbomen, botters en beeldhouwwerken, komen de verhalen van onze cultuur van bijbels en botters tot stand.

Zandverhalen

Speelweide

Elspeet

Net aan de rand van het bos bij Nunspeet ligt speelweide Stakenberg met speeltoestellen, kabelbaan, familieschommel tot aan voetbaldoelen. Plus een leuke uitkijktoren met een prachtig uitzicht! 

Bekijk ook...

Veilig betalen met: