Actief en avontuurlijk

Rondom Resort Veluwemeer is veel actiefs te doen!

Actief

In de omgeving van Resort Veluwemeer is actief bezig zijn geen probleem. Van wandelen en fietsen tot klimmen in het Klimbos. Bekijk de diverse uitjes. 

Aanlegplaats

Aanlegplaats

De Ral

Dit eiland ligt in het Veluwemeer, halverwege Elburg en Harderwijk, schuin tegenover het Aquacentrum Bremerbergsehoek en tussen twee natuureilanden (de Snip en de Kwak).

Escaperoom

Escaperoom

Harderwijk

Bij Escaperoom Harderwijk heb je de keuze tussen 2 verschillende kamers. In elke kamer kunnen in totaal 8 personen aan het spel deelnemen. Met slecht weer een aanrader om te gaan doen. Lukt het jullie binnen de 60 minuten?

Flevonice

Flevonice

Biddinghuizen/ Dronten

Het is ooit begonnen met het idee om elk jaar te kunnen schaatsen op natuurijs. Nu is Flevonice een bedrijf met zomer en winter activiteiten voor het hele gezin! 

Golfbaan Het Rijk

Golfbaan Het Rijk

Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe dankzij de unieke ligging.

Klimbos

Klimbos

Ermelo

Een uitstekend uitje voor het gehele gezin! Kinderen zijn vanaf 1.20 al van harte welkom om het klimparcours te verkennen. Voor de echte durfal hebben ze ook een klimparcours op 9 meter hoogte! Wie durft?

Paintball Strand

Paintball Strand

Ermelo

Paintball Strand bij Strand Horst ligt op 20 autominuten bij ons vandaan. Voor de mensen die goed tegen een stootje kunnen en op zoek zijn naar een adrenaline kick is dit zeker een goed idee!

Varen

Varen

Veluwemeer

15 unieke eilanden en natuurhavens in de Randmeren liggen voor de deur. Denk aan een rustig dagje aan het strand op een eiland met een heerlijke picknick. 

 Veluwe Events

Veluwe Events

Hulshorst

Veluwe Events is het grootste volledig ingerichte outdoor centrum van Nederland. De locatie, in het midden van de bosrijke Veluwe, biedt ontzettend veel mogelijkheden. Keus uit heel veel activiteiten, óók voor grote groepen! 

Randmeren

Randmeren

Veluwemeer

15 unieke eilanden en natuurhavens in de Randmeren liggen voor de deur. Ontdek wat je op het water allemaal kunt doen!

Aortjes Huus

Aortjes Huus

Nunspeet

Het Aortjes Huus is op zondag geopend en er brandt altijd een mooi vuurtje waardoor het in de winter heerlijk ruikt. Ga voor een prachtige wandeling door het was en langs de zandverstuiving. Ook de heide kun je in het seizoen prachtig zien bloeien.

Bekijk ook...

Veilig betalen met: