Sinterklaaás

Komt naar Adventuredome!

Ed en Sinterklaas bij Adventuredome!

Kom spelen met Ed en ontmoet Sinterklaas! Bezoek het feest van Ed en Sinterklaas is op zondag 1 december 2019. Doe gezellig mee met allerlei leuke Sinterklaasspelletjes in Adventuredome op vakantiepark Resort Poort van Zeeland en boek het Sinterklaas weekend arrangement!

Ieder kind is welkom, dus jij ook. Feest gezellig mee met Ed, Sinterklaas en zijn Pieten op zondag 1 december 2019 in Adventuredome. Maak het feest compleet en boek een weekendverblijf op vakantiepark Resort Poort van Zeeland en blijf aansluitend gezellig een hapje eten in ons restaurant Friends 'n Bites

Sinterklaas Weekend Arrangement
Wanneer je het Sinterklaas Weekend Arrangement boekt van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december 2019, kun je samen met Ed de schoen komen zetten op vrijdag avond 29 november om 19.00u. Je kunt het 3 gangenmenu (€25,- p.p.) en het kindermenu (€ 7,50 p.k.) reserveren voor zaterdag 30 november 2019. Tijdens het gehele verblijf kun je gratis naar binnen bij Adventuredome (entree is voor daggasten 4,95 p.k. en volwassenen gratis). En als laatste kun je de Sinterklaasshow op zondag 1 december in Adventuredome gratis bijwonen. Inclusief cadeau voor de kinderen is € 3,-.

Goed om te weten
Wil je er als daggast bij zijn? Meld je dan eerst even aan voor de Sinterklaasshow. Vóór 27 november is het € 6,- in plaats van € 7,50 p.k., aanmelden kan door een mail te sturen naar Ed. Volwassenen zijn gratis. Gasten van het park kunnen op vertoon van het polsbandje 50% korting krijgen op toegang tot de Sinterklaasshow.

Het feest van Ed en Sinterklaas
Het programma voor het feest van Ed, Sinterklaas en zijn Pieten in Adventuredome op vakantiepark EuroParcs Resort Poort van Zeeland ziet er als volgt uit:

Vrijdag 29 november
Bij aankomst ontvangen jullie polsbandjes die gratis toegang geven tot Adventuredome. En om 19.00u kun je in Adventuredome je schoen komen zetten en Sinterklaasliedjes zingen samen met Ed!

Zaterdag 30 november
Het 3 gangen keuze menu is €25,- per persoon, bekijk de menukaart van Friends 'n Bites en ontdek het keuze menu. En het kindermenu is € 7,50 per kind en bestaat uit een kidsbox met frikandel, kroket of kipnuggets + patat, mayo, appelmoes en een verrassing. Let op! Reserveren voor het Sinterklaas diner kan via de receptie en dat kan tot en met dag van aankomst. 

Het Sinterklaas Weekend Arrangement is inclusief een Piet die na het 3 gangendiner langs kan komen bij de vakantiewoning. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar Ed (minimaal 1 week voor aankomst melden).

Zondag 1 december
Op zondag 1 december 2019 zijn de kinderen van harte welkom om mee te spelen met Ed, Sinterklaas en zijn Pieten in Adventuredome. Clown flap komt langs tijdens de Sinterklaasshow en er zullen allerlei Sinterklaasspelletjes zijn Hoe leuk is dat!

Programma
12.00u Adventuredome open
12.00u - 14.00u Mogelijkheid om te knutselen van Sinterklaassmijter tot Pietenbaret
13.00u Piet ontvangt de kinderen met muziek van de DJ.
13.45u komt Ed langs.
14.00u Clown Flap geeft een optreden en doet Sint en Piet spelletjes samen met de kinderen.
15.00u Sinterklaas komt langs met de hoofpiet en de kinderen krijgen een cadeau (€3,- p.k.)
16.00u Sinterklaas uitzwaaien.

Maak het feest van Ed en Sinterklaas compleet!
Blijf nadien gezellig een hapje eten in ons restaurant Friends 'n Bites. Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant, raden wij aan om vooraf te reserveren.

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: