Ontvang 10% korting op je reservering

En kom heerlijk zomers kamperen op de Veluwe!

Wil jij in de zomer van 2020 genieten van heerlijke kampeer vakantie met je partner of samen met je gezin, midden op de Veluwe, tussen de wilde dieren en de prachtige natuur? Profiteer dan nu van de kortingsactie en kom ook bivakeren met je tent, vouwwagen of camper op de camping van Resort De Wije Werelt, want: wij hebben nu een speciale aanbieding voor camping-gasten! Wanneer je nú een reservering maakt voor kamperen in de zomervakantie op ons vakantiepark te Otterlo, ontvang je 10% korting op je reservering!

De camping van vakantiepark De Wije Werelt

Beleef de natuur en ga samen op avontuur op en vanaf ons vakantiepark door deze zomer te kamperen op de Veluwe. Geniet van de faciliteiten en voorzieningen waar jullie onbeperkt gebruik van kunnen maken, terwijl je heerlijk vakantie aan het vieren bent. Tijdens de zomervakantie is de kinderanimatie aanwezig met onder meer Beau & Bloem en een uitgebreid en te leuk animatie programma. Natuurlijk is er een zwembad, maar er is een ook peuterbad voor de allerkleinsten. Familierestaurant De Houtzagerij is de perfecte plek waar je niet alleen samen kunt ontspannen en culinair kunt genieten (bekijk de menukaart). Er is ook een indoor speelparadijs - want je kampeert wel in Nederland - dus ook bij minder fijn weer vermaak je je uitstekend! Daarnaast is er in de omgeving van de camping veel te doen voor alle leeftijden, want naast de bosrijke omgeving, Nationaal Park De Hoge Veluwe zijn er nog veel meer uitjes te ontdekken. Via onze receptie of tijdens het maken van de reservering kun je via onze website tickets met korting op de toegang tot verschillende uitjes in de omgeving bijboeken, bekijk alvast de aanbiedingen en profiteer!

Kampeerplaats reserveren met korting? Zo werkt het!

Het werkt heel simpel. Zoek en selecteer jouw gewenste type kampeerplaats via onze website en gebruik de actiecode WijeWerelt10 en de korting wordt automatisch verekend!

De voorwaarden
• alleen geldig in de zomervakantie: van 4 juli t/m 23 augustus;
• alleen te boeken via de receptie, het KlantenContactCentrum 088 070 80 90 of www.europarcs.nl;
• alleen geldig op comfortplaatsen;
• maximaal 3 weken te boeken;
• alleen geldig voor boekingen gemaakt vóór 30 juni 2020.

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: