Gulperberg - Drone - Summer

MOZL & EuroParcs

Mountainbiken en overnachten bij EuroParcs Gulperberg

EuroParcs ondersteunt stichting Mountainbiken Zuid-Limburg (MOZL), waarbij de ontwikkeling van de diverse mountainbikeroutes door Zuid-Limburg, de sport- en natuurbeleving én recreatie centraal staat. Op vakantiepark EuroParcs Gulperberg start de Gulpen Route, een bekende en moeilijke mountainbikeroute door het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Maar ook voor minder gevorderde mountainbikers zijn er diverse routes in de omgeving van het vakantiepark te volgen.

De Gulpen Route

Vakantiepark EuroParcs Gulperberg is de ideale uitvalsbasis voor mountainbikers. Wij zijn namelijk een officieel trailhub: wij liggen aan een mountainbikeroute en beschikken over parkeer, afspuit, horeca en natuurlijk overnachtingsmogelijkheden. Hou je van een pittige uitdaging, dan is de Gulpen Route zeker wat voor jou. Deze route start bij vakantiepark EuroParcs Gulperberg. Het is een route van 25 km lang en heeft een classificatie rood. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. Na de route kun je bourgondisch genieten in ons restaurant Jantje Zag Eens Pruimen Hangen en vergeet natuurlijk de Limburgse Vlaai niet!

Waarom verblijven bij EuroParcs Gulperberg?

  • Diverse accommodaties, van glamping tot tiny house en luxe chalets

  • Broodjesservice en restaurant

  • Perfecte locatie vlakbij verschillende soorten mountainbikeroutes en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg en ontvang als lezer een speciale kortingscode voor een verblijf bij EuroParcs Gulperberg!

Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

52,90
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • In het Limburgse heuvellandschap bovenop de Gulperberg
  • Kamperen, chalets en glampingtenten
  • Bezoek het gezellige Maastricht!