tiny offices

Tiny Offices

Tiny Offices bij EuroParcs

De Tiny Offices zijn een eerste stap naar het recreëren en werken van de toekomst. Als modern recreatiebedrijf merken wij dat de grens tussen vrije tijd en werken langzaam vervaagt. Sommige vakantiegangers willen ongestoord even wat werk verrichten, terwijl anderen juist onze parken bezoeken om inspiratie en nieuwe energie op te doen voor een persoonlijk project.

Daarom biedt EuroParcs Tiny Offices aan; compacte werkruimtes op inspirerende locaties met verschillende middelen die het creatieve proces ondersteunen. Bij EuroParcs kun je vrij komen werken met uitzicht op de rustgevende natuur.

Lees op deze pagina meer informatie over onze Tiny Offices, hoe ze te gebruiken zijn en wat de voordelen van deze slimme werkplaatsen zijn.

Tiny Office Outside De Zanding

Tiny Offices op de Veluwe

EuroParcs De Zanding heeft een fantastische locatie in het Veluwse Otterlo, met Nationaal Park De Hoge Veluwe op een steenworp afstand. Daarnaast heeft het diverse faciliteiten, zoals een binnenzwembad, wellness, horeca en een natuurmeer met strand. De locatie middenin de ongerepte natuur geeft je een ontspannen gevoel en werkt perfect als inspiratiebron. Ga enkele uren aan de slag in een Tiny Office op EuroParcs De Zanding en de meest creatieve ideeën worden geboren!

Tiny Office Laptop De Zanding

Tiny Offices vlakbij Amsterdam

Op zoek naar een inspirerende en rustige omgeving voor een meeting of project, dichtbij de hoofdstad? Op EuroParcs Spaarnwoude staan twee Tiny Offices op nog geen 20 minuten rijden van Amsterdam. Dit vakantiepark is populair bij de zakelijke markt vanwege de centrale ligging, moderne en luxe accommodaties, goede horeca en beschikbare vergaderruimte. De Tiny Offices zijn daarom de perfecte aanvulling en maken het mogelijk om ongestoord te werken met een prachtig uitzicht.

Reserveer jouw Tiny Office op EuroParcs De Zanding of EuroParcs Spaarnwoude of informeer naar de tarieven. Dit kan via de recepties van desbetreffende parken of door het onderstaande contactformulier in te vullen .

Tiny Office Spaarnwoude Inside

Praktische informatie

 • Er zijn voldoende stopcontacten aanwezig in de Tiny Offices

 • De Tiny Offices zijn afsluitbaar met een sleutel; ideaal om even een korte break te houden

 • Koffie en thee is gratis verkrijgbaar bij de receptie op het park

 • Er is geen toilet aanwezig, daarvoor verwijzen we je graag naar de lobby. Even de benen strekken ;-)

 • Er zijn allerlei middelen aanwezig die het creatieve proces ondersteunen:

  • Pennen en stiften

  • Notitieblok

  • Punaises

  • Rekenmachine

 • Maak gebruik van deze middelen, maar laat deze ook liggen voor de volgende persoon.

 • Heb je een goede sessie gehad? Vergeet je spullen niet (op te ruimen)!

Woman Laptop

Blogs en ervaringen

Veelgestelde vragen

Je kunt een Tiny Office reserveren door het contactformulier van het Klant Contact Centrum in te vullen. Kies bij het vakantiepark voor EuroParcs De Zanding of EuroParcs Spaarnwoude en kies vervolgens het onderwerp 'Tiny Office'. De Tiny Offices zijn ook te reserveren via de recepties van EuroParcs De Zanding en EuroParcs Spaarnwoude.

De Tiny Offices zijn te gebruiken door de gasten van EuroParcs De Zanding en EuroParcs Spaarnwoude. Zo kun je je tijdens de vakantie heerlijk even terugtrekken om ongestoord te werken of kun je juist op vakantie gaan om nieuwe inspiratie op te doen voor een persoonlijk project. De Tiny Offices zijn per dagdeel beschikbaar en vooraf te reserveren. Informeer hiernaar bij de receptie of vul het contactformulier in met EuroParcs De Zanding of Spaarnwoude en het onderwerp 'Tiny Office'.

Tiny Offices zijn te gebruiken voor gasten en eigenaren, maar ook als je niet op het park verblijft. Indien je niet op het vakantiepark zelf verblijft, vul dan het contactformulier in, selecteer EuroParcs De Zanding of EuroParcs Spaarnwoude en het onderwerp 'Tiny Office'. De Tiny Offices zijn per dagdeel te reserveren tegen een vergoeding.

Wat wil je ons vragen?