camping-springende-kinderen-europarcs-gulperberg

Schoolreisje

Schoolreisje

EuroParcs beschikt over allerlei vakantieparken op fantastische locaties midden in de natuur. Onze vakantieparken bieden volop mogelijkheden tot een actief dagje uit, ook met grotere groepen! Zo is het dus ook mogelijk om een dagje of meerdere dagen een onvergetelijk schoolreisje te organiseren bij EuroParcs. Ook voor meerdere dagen hebben we gepaste groepsaccommodaties. Informeer naar al onze mogelijkheden.

Moderne groepsaccommodaties

Verschillende EuroParcs vakantieparken hebben groepsaccommodaties die geschikt zijn voor 12 tot maar liefst 36 personen. We hebben genoeg mogelijkheden voor een passende groepsaccommodatie voor een schoolreisje.

Volop speelmogelijkheden en waterpret

Klimmen, klauteren, rollen... Tijdens hun schoolreisje zullen de kinderen zich geen moment vervelen in onze in- en outdoor speeltuinen. Ook zal het aan waterpret niet ontbreken op onze EuroParcs vakantieparken met waterfaciliteiten als zwemvijvers, overdekte zwembaden en buitenzwembaden.

Complete arrangementen mogelijk

Gaan jullie voor een onvergetelijk schoolreisje naar EuroParcs? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een passend arrangement.

Bekijk hieronder vast onze mogelijkheden in groepsaccommodaties.

Kidsclub - De Woudhoeve

Zoekresultaten (4)

vroegboekkorting
Max. 20
7 slaapkamers

2 nachten vanaf

594,- 504,90
vroegboekkorting
Max. 20
10 slaapkamers

2 nachten vanaf

746,- 634,10
vroegboekkorting
Max. 24
12 slaapkamers

2 nachten vanaf

826,- 702,10
vroegboekkorting
Max. 23
10 slaapkamers

2 nachten vanaf

674,- 572,90