20220414-EuroParcs - Floriade

The Rebel House

The Rebel House

De Rebel House, waarvan het casco van voorgefreesd CLT-hout in 1 dag in elkaar kan worden gezet, is uniek qua onconventionele en duurzame vormgeving. Zo is in de keramische buitengevel van Studio Christine Jetten in het glazuur fijnstof gebruikt. Technische installaties, zoals de warmtepomp, zijn verwerkt in de poten en de recreatiewoning wordt volledig aangestuurd door de meest geavanceerde en slimme domotica. De door zonnepanelen opgewekte energie wordt opgeslagen in accu’s, die zijn verwerkt in de poten, voor gebruik op een ander moment. Volledig zelfvoorzienend en niet te vergeten een prachtig uitzicht!

The Rebel House - Floriade The Rebel House - Floriade

Modulaire badkamer

Deze badkamer is modulair. Dat wil zeggen dat je deze via de uitschuifbare buitenzijde in een mum van tijd in zijn geheel eruit kunt halen en een nieuwe badkamermodule erin kunt zetten. Dit is tijdbesparend, kostenbesparend, maar vooral ook duurzaam en circulair. De oude badkamer haal je er zo uit en een nieuwe zet je erin, waarbij de oude badkamermodule elders in zijn geheel kan worden hergebruikt of circulair gedemonteerd.

Smart domotica                       

Alles in deze woning kun je via deze innovatieve en slimme domotica aansturen van de tv, radio, muziek, klimaat, verlichting, dakraam tot de sloten. Ook kun je eten bestellen, een storing melden bij de receptie of alvast een nieuwe vakantie boeken via het reserveringssysteem van EuroParcs.

20220414-EuroParcs - Floriade-68-bathroom 20220414-EuroParcs - Floriade-167