Zuiderzee swimming pool slide kid 7

Camping met overdekt zwembad

Camping met overdekt zwembad

De mogelijkheid om een plons te kunnen nemen in een zwembad, maakt je vakantie pas echt af. En zeker als je op een camping verblijft, waar je volledig afhankelijk bent van het weer. Dan is een camping met overdekt zwembad toch wel een must! Zo weet je zeker dat je je ook tijdens regenachtige dagen vermaakt. Bekijk onze campings met overdekt zwembad.

  • Camping met overdekt zwembad

  • Voor de hele familie

  • Op de mooiste plekken in Europa

Bekijk campings overdekt zwembad Boek camping overdekt zwembad

camping-utrechtse-heuvelrug-europarcs-4 Ruinen Indoor Pool

Camping met overdekt zwembad: kopje onder

Als kampeerder weet je dat het weer altijd anders kan zijn dan verwacht. Of misschien wil je in het vroege voorjaar of in het najaar nog even ergens je tent opzetten. In die periode wil je zeker weten dat je niet bibberend in je tent of alleen maar binnen in je caravan hoeft te zitten. Dan is een camping met overdekt zwembad de ideale uitkomst. Met een verblijf op een camping met overdekt zwembad ben je niet alleen maar afhankelijk van het weer en vermaak je je hoe dan ook wel! Bekijk ons aanbod in campings met een overdekt zwembad.

glamping_familie Zuiderzee Pool Ship

Camping met overdekt zwembad in Nederland

EuroParcs heeft een aantal campings met een overdekt zwembad in Nederland. Van Drenthe tot het zuidelijke Limburg heb je keuze uit de leukste campings met overdekt zwembad voor de hele familie. EuroParcs Ruinen bijvoorbeeld, met zijn uitgestrekte kampeervelden in de Drentse natuur en overdekt zwembad met glijbaan en pierenbadje. Direct aan het Veluwemeer ligt EuroParcs Zuiderzee, een superleuke camping met overdekt zwembad in avontuurlijk piratenthema! Bekijk alle campings met overdekt zwembad hierboven.

Ook in het buitenland campings met overdekt zwembad

Ben je op zoek naar een camping met overdekt zwembad, maar dan wat verder weg? Net over de Belgische grens ligt EuroParcs Zilverstrand, ons prachtige Belgische vakantiepark met camping en overdekt zwembad. Het leuke aan dit vakantiepark is dat je tijdens de warme dagen ook kunt plonsen in de schitterende natuurvijver met strandje. EuroParcs Hermagor-Nassfeld is een camping met overdekt zwembad middenin de indrukwekkende Alpen. Hier neem je een duik in het overdekt zwembad van het spacentrum om vervolgens heerlijk te stomen in de sauna.