Kleur je mee met Beau & Bloem?

Beau en Bloem hebben verschillende kleurplaten voor jou gemaakt. Welke kleurplaat vind jij het leukst? Download jouw favoriete kleurplaat en kleuren maar!

De kleurplaten van Beau en Bloem zijn speciaal voor jouĀ gemaakt. Waar kijk jij het meest naar uit tijdens jouw vakantie bij EuroParcs?Ā Ga je graag zwemmen in het zwembad of spelen bij de zee met het zand aan het strand of misschien wel allebei? Of ga je liever buiten voetballen, springtouwen of bellenblazen; het kan allemaal.Ā Klik op de afbeelding om de kleurplaten te bekijken en te downloaden. Nu hoef je de kleurplaat alleen nog maar uit te printen en kleuren maar!

Kleurplaten moederdag en vaderdag

Kleuren met Beau & Bloem voor papa en mama!

Kleurplaten per seizoen

van EuroParcs met Beau & Bloem!

Kleurplaten karaoke & Koningsdag

Wat een feest met Beau & Bloem

Kleurplaten met Sinterklaas

Aldus de Pietjes Beau & Bloem

Kleurplaten buitenspelen & Halloween

Voetballen met Beau en springtouwen Bloem

Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club
Maak kennis met Beau en Bloem. Heb je ons al eens ontmoet? Stoere Beau en knappe Bloem zijn er speciaal om samen met jou plezier te maken op je vakantie bij EuroParcs.
Lees verder...
Meet & Greet

Meet & Greet

Meet & Greet

Heb je Beau en Bloem altijd al eens van heel dichtbij willen ontmoeten? Dat kan op maandag en vrijdag bij de speciale meet en greet*. Dan kan je meteen met hen op de foto! *Let op, informeer bij het resort van uw keuze of het animatieteam aanwezig is.

Lees verder...
Animatie @ EuroParcs

Animatie @ EuroParcs

Animatie @ EuroParcs
Bij EuroParcs hoeft niemand zicht te vervelen. Beau en Bloem Kids Club staan voor je klaar (4 t/m 12 jaar). Daarnaast is er ook Adventure Club (vanaf 8 jaar). En de Fun Club (themaweekenden) is er voor het hele gezin.
Lees verder...

Veilig betalen met: