Kerstmarkten zijn leuk!
Kerstmarkten zijn leuk!

Kerstmarkten

Duitsland staat bekend om zijn gezellige kerstmarkten, maar wist u dat Nederland ook zeer gezellige kerstmarkten en winterfeesten kent. Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet.

Dickens Festijn Deventer
Jaarlijks vindt het Dickens Festijn in Deventer plaats. De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Het Dickens Festijn in Deventer wordt nationaal en internationaal erkend als een kerstevenement van bijzondere allure en kwaliteit. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op de website van het Dickens Festijn

Resort De Achterhoek ligt op 30 autominuten van Deventer. Boek een verblijf op Resort De Achterhoek en bezoek het Dickens Festijn in Deventer.

Kerstmarkt Dordrecht
De Kerstmarkt Dordrecht is met ruim 200 kramen en pagodetenten de grootste kerstmarkt van Nederland. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long. Verspreid over de binnenstad staan sfeervolle podia waar kerstliederen in allerlei stijlen ten gehore gebracht worden. Dit alles maakt de Kerstmarkt Dordrecht ook de meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland! 

Resort De Biesbosch is een perfecte uitvalsbasis om de kerstmarkt van Dordrecht te bezoeken. Boek alvast uw verblijf.

Kerstmarkt Valkenburg
Jaarlijks wordt het Zuid-Limburgse geulstadje Valkenburg omgetoverd tot Kerststad Valkenburg. Valkenburg is gehuld in betoverend mooie sferen met overal warme kerstlichtjes en fraai versierde kerstbomen. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er is van alles te beleven. Ondergronds, in de Gemeentegrot en de Fluweelengrot, kunt u de 2 kerstmarkten bezoeken. Tevens kunt u een bezoek brengen aan Europa’s grootste ondergrondse kerststal van Magisch Zand. Zorg er wel voor dat u op tijd weer boven de grond bent voor de sprookjesachtige Christmas Parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums.

Resort Brunssummerheide ligt in het heuvelachtige Zuid Limburgse landschap. Vanuit dit park bent u met 20 autominuten in Valkenburg. Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de kerstmarkt. Boek uw verblijf op Resort Brunssummerheide.

 

kerstmarkt sneeuw
kerstmarkt kermis