tulips dutch landscape

Kalender

Januari

De maand van rust en ontspanning

Na alle drukte van de feestdagen is dit dé maand om even wat rust te pakken. Ook al vriest het buiten, in onze warme, luxe ingerichte vakantiehuizen is het extra genieten samen met je familie of vrienden. En in de wellness of sauna kun je even helemaal tot jezelf komen, al dan niet met één van onze speciale arrangementen. De maand januari staat ook wel bekend om het boeken van de zomervakantie! Droom jij ook over de warme zomer zon? Bekijk het aanbod, boek nu extra vroeg jullie zomervakantie bij EuroParcs en ontvang tot maar liefst 30%* korting!

header-winter-europarcs-molengroet

Februari

De maand van de liefde

Buiten is het nog koud, maar februari is ook hartverwarmend rond Valentijnsdag. Wij houden het niet bij deze dag alleen: EuroParcs heeft de hele maand februari tot maand van de liefde uitgeroepen. Dat houdt in dat wij met onze speciale Valentijns aanbiedingen jou en je geliefde in de watten leggen tijdens een verblijf op één van onze vakantieparken.

Couple beach winter

Maart

De maand van de ontluiking

De natuur ontwaakt uit zijn winterslaap en de mensen gaan weer naar buiten. In Limburg en Noord-Brabant staat deze maand in het teken van ‘Vasteloavend’ of carnaval. Geniet van rust en gezelligheid op EuroParcs Limburg of EuroParcs Brunssummerheide: een goede uitvalsbasis om carnavalstochten te bekijken en kroegjes te bezoeken. Wie van rust en het voorjaar wil genieten zit goed op EuroParcs De Achterhoek, EuroParcs De Rijp en EuroParcs De Biesbosch.

spring-tulips-lady-hat

April

De maand van het nieuwe avontuur

Welk vakantiepark van EuroParcs je ook kiest, met het gefluit van de vogels om je heen, wordt het weer leuk om er met je gezin op uit te gaan. Met Pasen pakken wij extra uit: EuroParcs houdt brunches, organiseert activiteiten zoals eieren zoeken en natuurlijk ligt er een klein cadeautje voor de kleintjes klaar!

surroundings-kids-forrest-europarcs-brunssummerheide

Mei

De maand van het nieuwe leven

Meimaand machtig mooie maand. De aanblik van al dat nieuwe leven in de natuur om je heen is heerlijk om mooie fietstochten in te maken. EuroParcs ondersteunt deze tochten met een fietsarrangement en een lekkere picknickmand voor onderweg. Na een weekend of wellicht midweek in de meivakantie bij ons, ga je met een heerlijk gevoel naar je werk. Welk EuroParcs vakantiepark je ook kiest, de natuur is altijd dichtbij.

Visvakantie met vader en dochter aan het water

Juni

De maand van het witte goud

En dit ‘goud’ blinkt niet aan de horizon, maar pal voor je neus als je tijdens je vakantietocht vanaf één van onze parken tenminste de juiste route neemt. Wij staan voor je klaar om advies te geven waar je deze aspergevelden en andere bezienswaardigheden in de regio kunt vinden! Daarnaast staan de heerlijke asperges natuurlijk op de menukaart in onze restaurants.

Playground

Juli & augustus

De maanden van de zomervakantie

Even de druk van alledag vergeten. Even genieten met het hele gezin in een vertrouwde omgeving die toch alles heeft qua comfort en gemak. Onze parken kunnen je niet altijd zon beloven, maar wel een veelheid aan water-, strand- en barbecuemogelijkheden om met je gezien, partners of vrienden van te genieten. De kinderen vermaken zich kostelijk tijdens de vakantie met de kinderanimatie. Daarnaast zijn er regelmatig livemuziek en andere shows. Je hoeft je dus geen minuut te vervelen!

summer-e-chopper-europarcs-de-biesbosch

September

De maand om lekker na te zomeren

Het kan nog, voordat de herfst aanbreekt. Even lekker er tussenuit, zeker voor diegenen die in de zomer doorgewerkt hebben. Onze parken herbergen een veelvoud aan faciliteiten, van uitgebreide horeca tot wellness en (binnen)water, om je die welverdiende vakantie te bezorgen. Daarnaast is met de heerlijke nazomerzon september dé maand om nog even een stevige wandeling te maken voordat het kouder begint te worden. EuroParcs ondersteunt deze tochten met een speciaal wandelarrangement.

intro-bike-rental-europarcs-aan-de-maas

Oktober

De maand waarin Nederland in herfstkleuren is gehuld

De Zuid-Limburgse heuvels kleuren alle tinten rood, geel en oranje en paddenstoelen in de Noord-Hollandse bossen: de natuur is zo mooi en kleurrijk in oktober. Niet alleen op de vakantieparken zelf, maar ook als je de natuur intrekt. Dit is dé maand om wild te spotten op de Hoge Veluwe en de Brunssummerheide, maar ook in de Noord-Hollandse duinen. Tijdens de schoolvakanties is er van alles te doen voor jong en oud. Om in de avond aan te schuiven in het restaurant van één van onze EuroParcs vakantieparken waar je kunt kiezen uit een speciaal wildmenu.

park-autumn-1-europarcs-de-wije-werelt

November

De maand van huiselijke gezelligheid

De temperaturen gaan omlaag en de eerste tekenen van de winter dienen zich aan. Zo komt Sinterklaas eind van de maand aan en is het tijd voor gezelligheid in huis. Tijd om de open haard aan te steken en met warme chocolademelk en pepernoten op de bank te kruipen. Of om te genieten van andijviestamppot, boerenkool met worst, hutspot en erwtensoep. Ondertussen kun je jezelf heerlijk opwarmen in de sauna, de wellness en het binnenzwembad.

Autumn

December

De maand van de feesten

Decembermaand = feestmaand. Sinterklaas. Kerst. Oud en Nieuw. Op onze parken kun je terecht als je wat reuring zoekt in de decembermaand of juist zin hebt in wat rust en privacy. Natuurlijk hebben Sinterklaas en de Kerstman tijd vrij gemaakt om langs te komen op de parken en krijgen kinderen een cadeautje.

Christmas child