20220420-EuroParcs - Zuiderzee-90

EuroParcs banenmarkt

Kom naar de EuroParcs banenmarkt op 25 maart op EuroParcs Zuiderzee

Lijkt het jou ook leuk om bij EuroParcs regio Randmeren te werken? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan naar de banenmarkt van EuroParcs op zaterdag 25 maart bij EuroParcs Zuiderzee en ontdek hoe het is om te werken op één van onze vakantieparken!

Werken bij EuroParcs

Bij EuroParcs Zuiderzee, IJssel Eilanden, Veluwemeer, Bad Hoophuizen en Bad Hulckesteijn staan verschillende leuke vacatures open. Van badmeesters, technische dienst medewerkers en schoonmaakpersoneel tot horecapersoneel en receptiemedewerkers.

Samen met het team maak jij de vakantie van onze gasten tot een succes! Je staat klaar om bijvoorbeeld vragen te beantwoorden, tips te geven over de omgeving of je zorgt voor de veiligheid in het zwembad of voor een heerlijk hapje en drankje in onze horeca.

Bekijk al onze vacatures voor de Regio Randmeren.

Receptie algemeen

Aanmelden voor de inloop is niet nodig. Heb je op voorhand al wat vragen? Bel of mail dan zodat we tijd voor je kunnen inplannen en we je goed kunnen informeren!

Meer over EuroParcs

Bij EuroParcs vind je verrassende vakantieparken met de grootste diversiteit aan locaties, verblijven, voorzieningen en faciliteiten.

Wij bieden een scala aan vakantieparken op de allermooiste locaties, midden in de natuur, in het bos, in de bergen, aan het water en dicht bij bruisende steden.

Regio Randmeren

De regio Randmeren bestaat uit verschillende vaargebieden wat betekent dat al deze parken aan het water liggen. Zo liggen EuroParcs Zuiderzee, EuroParcs Bad Hoophuizen en EuroParcs Veluwemeer pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ligt EuroParcs De IJssel Eilanden aan het Reevemeer en EuroParcs Bad Hulceksteijn aan het Nijkerkernauw.

Work Park Internship