Huisje huren op de Veluwe

Vakantiewoning aan het water? 

Wie droomt er niet van? Een vakantiewoning direct aan het water gelegen. Misschien zelfs wel met een eigen aanlegsteiger voor de deur. Alle ruimte om zo het water op te gaan, wanneer jij er zin in hebt.

Wist je dat er bij EuroParcs heel veel keuze is? Er is op bijna alle parken wel water te vinden. Van prachtig aangelegde vijvers tot grote recreatieplassen en zelfs het open water van het Veluwemeer of het Markermeer. Nederland waterland, wordt er wel eens gezegd. En waarom dat niet zelf ervaren? 

Wanneer je tijdens het boeken de filter-knop gebruikt en kiest voor "ligging aan het water", dan boek je automatisch een woning die aan het water gelegen is. Als je een woning boekt die "Waterfront" in de naam heeft, ook. Deze woningen liggen standaard aan het water. 

Niks staat jouw waterrijke vakantie nog in de weg! Wanneer kom jij op vakantie bij EuroParcs?  

Resort De Wije Werelt

Resort De Wije Werelt

Otterlo

EuroParcs Resort De Wije Werelt is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

Nunspeet

Ontdek het glinsterende water en het oer-Hollandsch landschap. Spetteren in het buitenzwembad op het vakantiepark, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen... Bij EuroParcs Resort Veluwemeer kan het allemaal! 

Vind jouw favoriete accommodatie

Veilig betalen met: