Vakantiehuis voor 13 personen

Op zoek naar een 13 persoons vakantiehuis?

Dan ben je bij Europarcs aan het goede adres. Veel van onze vakantieparken hebben diverse vakantiehuisjes voor 13 personen. Zo zit er altijd eenĀ groepsaccommodatie voor je bij!

Ons aanbod 13 persoons vakantiehuisjes 

Een mooi voorbeeld van een 13 personen vakantiehuis is Familievilla de Beemster op Resort De Rijp. Verblijf idyllisch in deze vrijstaande 13 persoons woning. Woning Daelenbroek op Resort van Limburg is ook een perfect voorbeeld van een 13 persoons vakantiewoning.


EuroParcs' 13 persoons vakantiehuizen beschikken over meerdere slaapkamers en 2 of meer badkamers, een keuken en een eet/zitkamer waar je samen een gezellige tijd kan doorbrengen. ook zit er vaak een terras bij, zodat jullie met lekker weer daar ook van kunnen genieten. Per vakantiepark is het aanbod vakantiehuizen voor 13 personen uiteenlopend en dat maakt iedere groepsvakantie weer een unieke vakantiebeleving op zich. Bij al onze groepsaccommodaties kun je dezelfde luxe en comfort verwachten.

Ons aanbod 13 persoons vakantiehuisjes

Bekijk hieronder het aanbod van vakantiehuis 13 personen bij EuroParcs, ontdek de parken, de bijbehorende faciliteiten en natuurlijk de ligging, want in de omgeving is vaak ook veel te ontdekken, te doen en te beleven!

Vind jouw favoriete accommodatie bij Europarcs

Veilig betalen met: