Vakantiehuis voor 11 personen

Op zoek naar een 11 persoons vakantiehuis?

Dan zit je bij EuroParcs goed. Bijvoobeeld Villa 12 op Resort Kraaijenbergse plassen Ć©n Resort Zuiderzee is een uitstekend voorbeeld van vakantiehuizen geschikt voor 11 personen. Kom je met meerdere gezinnen, samen met opa en oma of beschik je over een gezellig groot (samengesteld) gezin? Kom dan heerlijk en luxe vakantie vieren!

Een ander mooi voorbeeld van een 11 personen vakantiehuis is De Duinpan 12 op Resort Poort van Zeeland. Verblijf idyllisch in deze vrijstaande 11 persoons woning aan het water in Zeeland en geniet hier van de rust en het Zeeuwse vakantiegevoel.

EuroParcs' 11 persoons vakantiehuizen beschikken over meerdere slaapkamers en 1 of meer badkamers, een keuken en een eet/zitkamer waar je samen een gezellige tijd kan doorbrengen. ook zit er vaak een terras bij, zodat jullie met lekker weer daar ook van kunnen genieten. Per vakantiepark is het aanbod vakantiehuizen voor 11 personen uiteenlopend en dat maakt iedere groepsvakantie weer een unieke vakantiebeleving op zich. Binnen de vakantiehuizen 11 persoons zijn er een aantal van hetzelfde soort, maar de stijl van het vakantiehuis kan regionaal bepaald zijn. Zo is de woning Markermeer 12 op Resort Poort van Amsterdam een hele andere stijl, maar ook hier kun je dezelfde luxe en comfort verwachten, zoals bij al onze groepsaccommodaties.

Ons aanbod 11 persoons vakantiehuisjes

Bekijk hieronder het aanbod van vakantiehuis 11 personen bij EuroParcs, ontdek de parken, de bijbehorende faciliteiten en natuurlijk de ligging, want in de omgeving is vaak ook veel te ontdekken, te doen en te beleven!

Vind jouw favoriete accommodatie bij Europarcs

Veilig betalen met: