fietsen weg race wielrennen Amstel Gold Race

Amstel Gold Race 2024

Doe jij mee aan Amstel Gold Race 2024?

De Amstel Gold Race is een jaarlijks terugkerend wielerwedstrijd in het Limburgse heuvelland. In het weekend van 13 april 2024 zal de wedstrijd voor de 58e keer plaatsvinden en deze start op het Vrijthof in Maastricht. De Amstel Gold Race is een populaire wedstrijd onder zowel professionele wielrenners als liefhebbers van de wielersport.

Zorgeloos overnachten tijdens Amstel Gold Race 2024

Als je van plan bent om mee te doen aan de Amstel Gold Race 2024, combineer de wedstrijd dan met een verblijf op één van onze Zuid-Limburgse vakantieparken. De vakantieparken liggen op prachtige locaties in de natuur en dichtbij de wedstrijdroute. Zo start en eindig je jouw Amstel Gold Race 2024 comfortabel en uitgerust!

Dichtbij Amstel Gold Race 2024

EuroParcs Poort van Maastricht, EuroParcs Gulperberg en EuroParcs Hoge Kempen hebben alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De vakantieparken hebben fijne faciliteiten en accommodaties voor kleine reisgezelschappen, maar ook voor grotere groepen. De perfecte uitvalsbasis voor een succesvolle editie van Amstel Gold Race 2024!

Gulperberg Father Daughter Watch View Green Hills

Verblijf direct bij de Amstel Gold Race 2024

Dus als je van plan bent om naar de Amstel Gold Race 2024 te gaan, combineer dit dan met een comfortabel verblijf bij EuroParcs Poort van Maastricht, EuroParcs Gulperberg of EuroParcs Hoge Kempen. Zo geniet je zorgeloos van een fijn verblijf en ben je tegelijkertijd ook om de hoek van de Amstel Gold Race 2024!