Chalet in Brunssum
Chalet in Brunssum

Chalet Brunssum

Chalet Brunssum

Een chalet huren in Brunssum, wie wil dat nou niet? Deze mooie plek in Limburg heeft namelijk alles te bieden waar u naar op zoek bent gedurende een vakantie of weekendje weg. Zelfs wanneer u een paar dagen wilt ontspannen op een resort niet al te ver van huis, is Resort Brunssummerheide de ideale uitkomst. Op het vakantiepark vindt u woningen in verschillende groottes, dus als u een familieweekendje wilt plannen en gezellig met de hele familie in één chalet in Brunssum wilt overnachten, is dat geen probleem bij Resort Brunssummerheide!

Resort Brunssummerheide ligt in een uniek landschap in Limburg, specifiek in het plaatsje Brunssum. Dit is de ideale bestemming voor wie een weekendje wilt ontspannen of op zoek is naar een actieve vakantie in eigen land. Ons vakantiepark grenst aan de Brunssummerheide, dus wandelingen in de natuur kunnen zeker niet ontbreken!

Chalet in Brunssum huren

Een chalet in Brunssum huren voor u en uw partner? Of wilt u er een weekendje op uit met het gezin? Geen probleem! Op onze website boekt u eenvoudig een vakantiewoning door middel van de Zoek & Boek functie. Hierbij geeft u onder andere aan hoe lang u wilt verblijven, met wie u verblijft en wanneer u bij ons vakantie komt vieren. Daarnaast heeft u ook keuzes binnen het sanitair, de tuin en overige voorzieningen in de woning.

Plezier en ontspanning

Wanneer u een chalet in Brunssum huurt, kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten op het park. In natuur-en strandbad 'de Zeekoelen' kunt u heerlijk ontspannen en kunnen de kinderen lekker spelen in het water. Meer ontspanning en recreatie? Ga een middag mountainbiken op de mountainbike routes op de Brunssummerheide en herontdek de natuur! Ook valt er genoeg te doen buiten het park. Wat dacht u van klimmen in het klimcentrum? Of kennismaken met de dieren in GaiaZOO?

Kom vakantie vieren in chalet te Brunssum!

Het EuroParcs vakantiepark in Brunssum biedt voldoende gelegenheid om het zuidelijke deel van Nederland te ontdekken. Huur nu een chalet in Brunssum via onze Zoek & Boek functie en we zien u gauw terug in ons vakantiepark in Limburg! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen!