Carnaval

Carnaval

 👑 Vier Carnaval in 2020 met EuroParcs

Vier Carnaval in 2020 samen met je vrienden in bijvoorbeeld een groepsverblijf bij EuroParcs! Boek verblijf van 21 t/m 26 februari op Resort Brunssummerheide of Resort Limburg en maak het verkleedfeest compleet! Beide vakantieparken bieden de perfecte uitgangspositie voor allerlei Carnavalsfeesten in Limburg en Brabant, de parken zijn namelijk uitstekend gelegen in het zuiden van ons land. In België ben je bij Resort De Kempen aan het goede adres om allerlei toffe Carnavalsfeesten bij te wonen!. Boek een groepsverblijf samen met je vrienden en jullie bevinden je direct nabij de de leukste feesten, optochten en locaties! Ook in andere delen van ons kikkerlandje wordt Carnaval steeds vaker gevierd, dus ook vanaf andere vakantieparken kun je samen met je vrienden boeken als uitvalsbasis voor het meest ludieke feest van het jaar!

Waarschijnlijk is de bestemming deze Carnaval al bekend, maar desalniettemin attenderen we je graag op wat er zoal te doen is in Zuid-Limburg tijdens en rondom Carnaval

Bekijk het aanbod, want EuroParcs heeft zowel voor grote als voor kleine families- en/of vriendengroepen accommodaties. Met een groepsaccommodatie kun je samen met je vriendinnen perfect voorbereiden en bourgondisch nagenieten! Carnaval vier je samen, dus boek een groepsverblijf en beleef het!

Resort Limburg

Resort Limburg

Susteren

EuroParcs Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Het vakantiepark is gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. 

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Brunssum

Liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het vakantiepark grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, met recht een toplocatie!

Resort Zilverstrand

Resort Zilverstrand

Mol

Resort Zilverstrand ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen ook wel het vakantiepark van Antwerpen! Pak de fiets of trek jouw wandelschoenen aan om deze natuurrijke omgeving te ontdekken.

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: