Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Bungalow aan het water | Resort De Rijp

Bungalow aan het water bij Resort De Rijp

Bent u deze vakantie opzoek naar een bungalow aan het water? Bekijk dan het grote assortiment aan bungalows van Resort De Rijp. Dit resort is gelegen in West-Graftdijk in Noord-Holland en heeft niet alleen buiten het park, maar ook binnen het park een waterrijke omgeving. Op deze manier heeft een u ruime keuze als gaat om een bungalow aan het water.

Een bungalow aan het water voor u en de kinderen

Een bungalow aan het water is niet alleen heerlijk voor u, maar ook voor de kinderen. Zo kunt een fluisterbootje huren en de omgeving per boot verkennen. Maar ook zijn er vismogelijkheden. Op deze manier kunt u in een ontspannen manier uw kinderen leren vissen. Naast vissen kunnen de kinderen ook heerlijk spelen in de zwemvijver of het overdekte zwembad, en dit allemaal op loopafstand van uw bungalow! Hoewel u een bungalow aan het water heeft, zijn er ook mogelijkheden tot vermaak zonder water! Voor de kinderen zijn er speeltuinen en een kinderboerderij. Maar ook kunnen zij net als u gebruikmaken van de sport- en speelvelden.

Een bungalow aan het water met meer dan water

Wanneer u een bungalow aan het water huurt bij Resort De Rijp, bent u ook nog eens in de buurt van een prachtige omgeving buiten het park. Vanaf ons park kunt u namelijk zo richting de kust of het IJsselmeer rijden. Maar u kunt er ook voor kiezen om de steden rondom het park op te zoeken die veel monumentale panden en gevels hebben, die de vakantie ook nog eens leerzaam maakt!

Wilt u meer informatie over het huren van een bungalow aan het water bij Resort De Rijp? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar, bellen kunt u doen naar 0880708090.