Omgeving van Biddinghuizen

Rondom Resort Zuiderzee is veel te doen en te beleven!

Omgeving

In de directe omgeving van Resort Zuiderzee is er voor ieder wat wils. In de bos- en waterrijke omgeving kun je mooie wandel- en fietstochten maken.

Denk aan De Oostvaarderplassen of Natuurpark Lelystad. De nabij gelegen vissersdorpjes Elburg en Harderwijk zijn zeker een bezoek waard.

De Bataviawerf in Lelystad is uitstekend te combineren met het naastgelegen museum Nieuw Land. Het hoofdthema van museum Nieuw Land is de geschiedenis van de bewoners van de regio die nu Provincie Flevoland heet.

Pretpark Walibi Holland ligt op loopafstand van het park. Ook het Dolfinarium in Harderwijk ligt erg dichtbij. Uitgebreid winkelen, kan natuurlijk het beste in het Outlet Shopping Center Batavia stad met meer dan 100 outletwinkels. Voor een dagje ontspanning kunt u terecht bij Sauna en Beautyresort De Zwaluwhoeve. 

Halloween Fright Night

Halloween Fright Night

Walibi Holland

Dare to get real? Ga de uitdaging aan tijdens het engste event van Nederland: Walibi Holland Halloween Fright Nights. Koop nu je tickets en boek je verblijf bij EuroParcs!

Apenheul

Apenheul

Apeldoorn

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers!

Walibi Holland

Walibi Holland

Biddinghuizen

Dare to get real... en plan je bezoek naar Walibi Holland. Ontdek de nieuwste achtbaan UNTAMED en veel meer!

Fietspont 'Veluwerandveer'

Fietspont 'Veluwerandveer'

De fietspont ‘Veluwerandveer’, op korte afstand van Europarcs Resort Veluwemeer, is een attractie voor de recreatieve fietser. Deze unieke verbinding tussen het oude en het nieuwe land maakt het mogelijk om op één dag te genieten van de bosrijke omgeving van de Veluwe en het fraaie polderlandschap. 

Harderwijk

Harderwijk

Harderwijk

Voor de dichtstbijzijnde stad met winkels moet u in Harderwijk zijn. In de zomer staat het gehele plein vol met heerlijke terrasjes en in de winter staat er een schaatsbaan! Harderwijk heeft meer te bieden, zoals een boulevard aan het water. 

Batavialand

Batavialand

Lelystad

Batavialand is een scheepswerf met bijzondere ambities: er worden schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd die belangrijk zijn geweest in onze maritieme geschiedenis. Plan je bezoek voor een leuk, leerzaam en interactief dagje uit.  

Blotevoetenpad Nunspeet

Blotevoetenpad Nunspeet

In Kijktuinen Nunspeet is een ‘blotevoetenpad’ gemaakt waarbij naast het voelen van verschillende materialen aan de voeten ook aandacht is gegeven aan het spelen. Spelenderwijs kennismaken met de natuur, met bloemen en planten en allerlei andere materialen… 

Escaperoom

Escaperoom

Harderwijk

Bij Escaperoom Harderwijk heb je de keuze tussen 2 verschillende kamers. In elke kamer kunnen in totaal 8 personen aan het spel deelnemen. Met slecht weer een aanrader om te gaan doen. Lukt het jullie binnen de 60 minuten?

Flevonice

Flevonice

Biddinghuizen/ Dronten

Het is ooit begonnen met het idee om elk jaar te kunnen schaatsen op natuurijs. Nu is Flevonice een bedrijf met zomer en winter activiteiten voor het hele gezin! 

Kampen

Kampen

Kampen

Net als Elburg is Kampen een Hanzestad met een mooie historie. De stad is prachtig om te bekijken en door heen te lopen. Vele restaurants en winkels zijn voorhanden. Een bezoekje aan de haven kan zeker niet ontbreken. 

Kok Experience

Kok Experience

Harderwijk

Bij Kok Experience Harderwijk is er voor het hele familie veel te beleven: indoor speelparadijs, lasergamen, bioscoop en een restaurant. De formule om met een dagje slecht weer toch wat leuks te doen! 

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Met de prachtige binnenstad en de mooie dom is deze stad niet alleen maar een winkel walhalla. Vanuit Nunspeet makkelijk te bereiken met de trein. Met de auto kunt u er uiteraard ook prima komen of ga slim naar Utrecht met de Park & Ride

Veluwse bron

Veluwse bron

Emst

Iets verder van ons resort gelegen, maar de Veluwse Bron biedt een wellness beleving die niet gemist mag worden. Net zo fijn om even een dagje te relaxen. Ook hier hebben ze verschillende badkleding dagen.

Zwaluwhoeve

Zwaluwhoeve

Hierden

Op zo’n 20 autominuten verwijderd ligt het welnessresort de Zwaluwhoeve. Perfect om een dag heerlijk te ontspannen in de vele zwembaden en/of sauna’s. Ze hebben verschillende badkleding dagen.

Zwolle

Zwolle

Zwolle

Zwolle is een veelzijdige, gezellige stad met een divers winkelaanbod. Zowel bekende winkels als een groot aantal exclusieve winkels en boetiekjes.

Elburg

Elburg

Elburg

Elburg staat op de lijst van 10 Nederlandse dorpen en kleine steden waar je geweest moet zijn, en niet voor niks! Bezoek deze gezellige plaats en laat je verassen!

Bataviastad

Bataviastad

Lelystad

Om met korting leuke kleren te winkelen moet je bij de Batavia Stad Fashion Outlet zijn. Veel merken met heel veel korting.

Randmeren

Randmeren

Veluwemeer

15 unieke eilanden en natuurhavens in de Randmeren liggen voor de deur. Ontdek wat je op het water allemaal kunt doen!

Veilig betalen met: