Vacature Medewerker bediening

Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en als medewerker bediening zorg je ervoor dat de gasten met een glimlach de deur uit gaan.

Voor ons resort in Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar een:

Medewerker bediening (minimaal 20 uur per maand)

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord. Als medewerker bediening zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Taken:
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Opnemen van bestellingen, bedienen en afrekenen met de binnen- en buitenlandse gasten.
  • Toelichten van de kaart en adviseren in de wijnkeuze.
  • Verzorgen van de mise en place.
  • Barwerkzaamheden.
  • Schoon houden van het restaurant.

Functie-eisen:
Wij zoeken een teamspeler die voldoet aan de volgende eisen:

  • Gastgericht, representatief en stressbestendig.
  • Sociaal en communicatief vaardig.
  • Flexibel inzetbaar. Onregelmatige werktijden, werken in het weekend, de vakanties en op feestdagen zijn voor jou geen probleem.
  • Eerlijk, initiatiefrijk en betrokken.

Wie zijn wij?
EuroParcs Resort Poort van Zeeland ligt op het mooie natuureiland Voorne-Putten, tegen de Duinen van Voorne aan. Het resort is op dit moment nog in de opbouwfase, er worden recreatiewoningen gebouwd ten behoeve van de verkoop en de verhuur. Daarnaast zijn er al verschillende faciliteiten om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Resort Poort van Zeeland beschikt naast een prachtige brasserie over een entertainmentcenter voor het hele gezin, Adventuredome. Naast een 2000m² groot in- en outdoor speelparadijs, biedt het Adventuredome onder andere de mogelijkheden om te lasergamen, glow in the dark minigolf te spelen en te ontsnappen uit een escape room.

Wat bieden wij?
Resort Poort van Zeeland biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een gezellig team met enthousiaste collega’s en goede ontwikkelingsmogelijkheden.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen t.a.v. Orban Reith.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Veilig betalen met: