Werken bij EuroParcs Resort Limburg

Werken bij Resort Limburg in de recreatiebranche? Hier vind je een overzicht van alle vacatures.

Kom werken bij EuroParcs Resort Limburg

EuroParcs Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. 

De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op vakantiepark Limburg bevindt zich een zwemparadrijs met Wellness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. Kortom… een landgoed voor jong en oud!

Wie zijn wij

EuroParcs Resort Limburg in Susteren staat garant voor een uitdagende, vakkundige en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. We bieden jou een plaats in ons jonge en enthousiaste team en de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van EuroParcs. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. 

Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures!

map-limburg
Resort Limburg
Hommelweg 2, 6114 RT Susteren
Bekijk het resort

Veilig betalen met: