Group-of-children-in-park

Ontdek ons nieuwe park: EuroParcs De Wiedense Meren

Ontdek EuroParcs De Wiedense Meren

We verwelkomen je in de toekomst graag op EuroParcs De Wiedense Meren in het Overijsselse Wanneperveen. EuroParcs Group heeft Camping De Ronduite inclusief de jachthaven overgenomen. Momenteel zijn we druk bezig met de werkzaamheden en het doorvoeren van veranderingen naar EuroParcs De Wiedense Meren. Wat gaat er precies gebeuren op en met Camping de Ronduite?

Veranderingen

Duurzaamheid is ook een belangrijk onderdeel van de EuroParcs visie: wij staan voor luxe en comfortabele vakantiehuizen en gaan de camping dan ook upgraden. De jachthaven van EuroParcs De Wiedense Meren wordt ook opgeknapt, maar de werkzaamheden zijn hier minder alomvattend. Reserveringen voor de jachthaven voor het komende seizoen blijven dan ook gewoon staan tenzij je zelf aangeeft andere wensen te hebben. Wél kunnen er verschuivingen zijn in ligplaatsnummers, omdat wij de jachthaven deels gaan vernieuwen om je verblijfsgenot nog groter te maken.

Campinggasten

Voor campinggasten die ook de komende jaren willen verblijven op hun favoriete vakantieplek houdt de grootschalige projectontwikkeling in dat ze zich of moeten voorbereiden op een vertrek of open staan om een vakantiewoning op EuroParcs De Wiedense Meren te kopen. Als vertrouwde gast op Camping De Ronduite heb je bij ons een streepje voor als het gaat om de verblijfslocaties. 

Werkzaamheden

De opwaardering van de camping tot EuroParcs De Wiedense Meren maakt ook dat, hoewel wij de hinder tot een minimum zullen pogen te beperken, mogelijke overlast voor gasten in de jachthaven niet kunnen uitsluiten. Wanneer je over de upgrade naar EuroParcs De Wiedense Meren in het algemeen en de (herstel)werkzaamheden van de jachthaven in het bijzonder meer informatie wil ontvangen, verzoeken wij je contact op te nemen via het volgende mailadres: info@europarcs-deronduite.nl. Naar aanleiding van je mail wordt, wanneer je het daarmee eens bent, op persoonlijke wijze contact met je opgenomen om de plannen toe te lichten. Wij verzoeken of je in de mail wilt aangeven of je meer algemene informatie wenst of informatie over de mogelijke aankoop van een vakantiewoning, zodat wij snel de juiste contactpersoon met jou in contact kunnen brengen.