Interactieve speeltoestellen

Ontdek het op Resort Veluwemeer

In 2016 zijn er interactieve speeltoestellen geplaatst op vakantiepark EuroParcs Resort Veluwemeer. Deze interactieve speeltoestellen brengen buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!

Toro, het interactieve sportveld

De Toro is ontwikkeld vanuit het gedachtegoed van hockeycoach Marc Lammers. Waar hij vroeger zelf opstraat voetbalde of hockeyde, constateerde hij dat kinderen opeens achter de Wii zaten. Kinderen moeten de ruimte krijgen om te sporten en 'te pielen', ook als die ruimte beperkt beschikbaar is. Het spel op de Toro ligt nooit stil. Door de afgeschuinde hoeken en 4 doeltjes aan iedere zijde van het veld is het spel altijd in beweging en staat er geen enkele speler stil.

De Toro is een kleurrijk sportveld, waarbij de traditionele doeltjes zijn vervangen door interactieve panelen. De goals met LED-verlichting en sensors reageren als het doel geraakt wordt. Het veld is 13x13 meter en per 100 vierkante meters kunnen er vijf spelers op sporten. 

Yalp Soccer44

Op dit unieke sportveld speel je een geheel nieuw voetbalspel; Soccer44. Bij het spel gelden speciale regels. Door het middelste gat schieten betekent direct winst, schieten door andere gaten levert bonuspunten op. 'Gewoon' over de Soccer44-boarding schieten en daarmee scoren is één punt waard.

Yalp Panna Low Court

Panna is een nieuwe kijk op voetbal, een rage die blijft! Het gaat om techniek, je tegenstander aftroeven, zien en gezien worden.

Veilig betalen met: