Horecacentrum

Ontdek de voorzieningen in horecacentrum van Resort Limburg

Welkom bij 'Horecacentrum Resort Limburg', dé plaats om heerlijk samen te genieten van het gastvrije Limburg! Talloze activiteiten tijdens de seizoenen maken jouw verblijf zeer aangenaam. Regelmatig zijn er feestavonden, is er livemuziek, worden er braderieën gehouden en is er fantastische kinder-animatie. Veel gezelligheid is gegarandeerd!

Naast het restaurant 'Friends 'n Bites' kun je ook terecht op het nostalgisch dorpsplein met muziekprieel en sfeervolle geveltjes. Hier tref je het 'Taste & More - Family Take Away Restaurant' aan waar je de lekkerste dingen kunt eten, zoals een Vlaams frietje, een hamburger naar keuze en nog veel meer.

Ook is er een ijssalon, een gezellig café onder de veelzeggende naam 'Den Zeute Inval' en een prachtige gethematiseerde feestzaal: 'Royal Plaza'. De buiten terrassen rond het gebouw zijn ruim opgezet met voldoende zitruimte en leuke uitzichten.

Uiteraard is er voor jong & oud veel aan spel & plezier gedacht.

En ja... voor een kinderfeestje kun je ook bij ons terecht. Vraag het even aan ons personeel, zij helpen je graag verder!

Restaurant 'Friends 'n Bites'

Restaurant 'Friends 'n Bites' & Lounge, genieten als God in Frankrijk.

In het restaurant kunt je terecht voor een heerlijke versnapering of een uitgebreid diner 'à la carte'. Bij mooi weer kun je ook terecht op het gezellige terras met prachtig uitzicht over de recreatieplas.  

De chique lounge grenst aan het restaurant. Het is de ideale plek om rustig te genieten van een drankje bij de open haard. Of kies ervoor om intiem een avondje te dineren met uitzicht op de recreatieplas. De lounge kan ook worden gereserveerd voor feesten, partijen en vergaderingen met een groep tot 70 personen. Hier kan ook worden gedineerd à la carte en vanaf 40 personen is een buffet mogelijk. Vraag gerust een van onze medewerkers voor meer informatie. 

Reserveren kan via het telefoonnummer 088 070 80 40 of bekijk de website van Friends 'n Bites.

Dorpsplein van Resort Limburg

Het romantische dorpsplein van Resort Limburg ligt tussen de diverse horeca en versmarkt. 

Je kunt er heerlijk ontspannen in het zonnetje zitten, terwijl je samen wat eet of toezicht houdt terwijl de kinderen zich vermaken. In en rond de 'Royal Plaza' vinden ook de meeste kinderactiviteiten plaats samen met ons animatieteam. Op het dorpsplein staan ook diverse speeltoestellen waar de kinderen zich kunnen uitleven. 

Op het buitenpodium zijn regelmatig optredens van zowel het animatieteam als ook live artiesten. Die zorgen voor vermaak tijdens de braderieën die op gezette tijden worden georganiseerd, maar ook daarbuiten. Uiteraard komen jij en je kroost niets tekort aan lekkernijen en drankjes!

Taste & More

'Taste & More', een unieke eetbeleving voor het hele gezin! 

In het 'Taste & More - Family Take Away Restaurant' haal je de lekkerste dingen. Van een Vlaams frietje, een hamburger naar keuze of gewoon een lekkere snack. In de ijssalon kun je terecht voor een lekker 'handijsje'. Een overheerlijk coupe met fruit en slagroom kun je trouwens in het restaurant krijgen.

Al dit lekkers kun je opeten onder genot van een drankje in het aangelegen café 'Den Zeute Inval' of op het buitenterras van het gezellige dorpsplein nuttigen.

Café "den Zeuten Inval"

Café 'den Zeuten Inval', Limburgse gezelligheid pur sang.

Stap binnen bij het bruin café 'Den Zeuten Inval' en beleef een gezellig avondje uit! Ontmoet er je vrienden en deel de gezelligheid, terwijl je samen een lekker glaasje bier onder het genot van een leuk deuntje neemt.

Feestzaal 'Plaza Royal'

'Plaza Royal', je kan het zo gek niet bedenken wat u hier treft: hier gaan we los! 'Plaza Royal' ligt aan het sprookjesachtige dorpsplein. In deze feestzaal is overdag spel & plezier en animatie. Zo kunnen uw kinderen zich onder meer uitleven.

Verder zijn in 'Plaza Royal' gezellige avonden met live optredens, raadpleeg hiervoor onze agenda's. Ook zijn er regelmatig bingo-avonden.
De sfeervolle feestzaal 'Plaza Royal' is al met al een uitstekende locatie voor een perfect feestje. En niet alleen voor volwassenen. Ook voor dat leuke kinderfeestje of verjaardagsfeestje tijdens uw verblijf bent u van harte welkom. Onze enthousiaste medewerkers zullen er alles aan doen om er een onvergetelijk dagje van te maken.

En of dat nog niet alles is; ook voor een bruiloft of personeelsfeest tot 300 personen bent u van harte welkom. Bovendien: in samenwerking met de keuken van restaurant 'Friends 'n Bites' en/of van het 'Taste & More' restaurant kunt u in de 'Plaza Royal' gebruik maken van bijvoorbeeld een buffet.

Tevens is het een perfecte locatie voor mensen die van ver komen voor een speciale gelegenheid. Op EuroParcs Resort Limburg zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden.

Veilig betalen met: