Citycamping Het Amsterdamse Bos

Welkom bij Citycamping Het Amsterdamse Bos

Het vakantiepark ligt aan de zuidrand van het schitterende Amsterdamse Bos. Een prachtige plek: midden in de natuur (hoge bomen, gras en water) en toch heel dicht bij het centrum van Amsterdam. In het Amsterdamse Bos kun je onder meer heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en kanoƫn.

Centrum van Amsterdam vlakbij!
Het centrum van Amsterdam is met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar vanaf de camping; bij de ingang van de camping vind je de bushalte. Ook is er vanaf het park een prachtige fietsroute naar het centrum van Amsterdam; je fietst eerst ongeveer 5 kilometer door het prachtige Amsterdamse bos om daarna via het Vondelpark bij het Leidseplein of Museumplein uit te komen. Binnen ca. 35 minuten ben je in het centrum van Amsterdam.

Diverse accommodaties
We hebben voor iedereen de perfecte accommodatie, of je nu met je eigen tent of camper komt, of in Ć©Ć©n van onze accommodaties. Wij hebben op ons park onder meer Glamping tenten en chalets in verschillende uitvoeringen.

Op de camping vind je naast goede sanitaire voorzieningen en wasserette ook een mini markt met bakkerij en mooi terras. Nieuw dit jaar hebben wij ook diverse speelvelden zoals een voetbalkooi en twee ā€˜jeu de boulesā€™ veldjes. Op ons prachtige groene vakantiepark verwelkomen wij vele toeristen; backpackers, families en kampeerders die Nederland en Amsterdam willen bezoeken vinden bij ons een fantastische uitvalbasis. Wij hopen je snel een keer te mogen begroeten!

map-noord-holland
Cityresort Het Amsterdamse bos
Het vakantiepark met veelzijdige natuurbeleving
Bekijk op kaart

Fotoalbum Citycamping Het Amsterdamse Bos

Bekijk de foto's van het vakantiepark en de camping en laat je inspireren tot een avontuurlijke vakantie in de natuur en dat vlakbij de hoofdstad van Nederland!

Faciliteiten op Citycamping Het Amsterdamse Bos

Kenmerken van Citycamping Het Amsterdamse Bos

Algemeen

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Receptie op het park

Eten & Drinken

  • Winkel

Sport & Spel

Adres & route

Vakantiepark
Citycamping Het Amsterdamse Bos
Kleine Noorddijk 1
1187 NZ Amstelveen
T +31 (0) 88 070 80 90

Praktische informatie over Citycamping Het Amsterdamse Bos

Omgeving Citycamping Het Amsterdamse Bos

Amsterdam ligt in het hart van Nederland en is daardoor natuurlijk uitermate geschikt voor allerlei uitstapjes in ons prachtige land. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van beroemde Ā ā€dit moet je gezien hebben!ā€ plaatsen in de omgeving van onze bruisende hoofdstad, waar Amsterdam echt tot leven komt.Ā Ontdek meer over onze andere vakantieparken vlakbij Amsterdam! Maar nu eerst meer informatie over de uitjes in de omgeving van Citycamping Het Amsterdamse Bos!

Vind jouw favoriete accommodatie op Citycamping Het Amsterdamse Bos 

Veilig betalen met: