Tiny Houses bij EuroParcs

Bekijk alle Tiny Houses per provincie, regio of plaats

Op zoek naar Tiny Houses in Nederland?

Voor Tiny Houses Nederland ben je bij Europarcs en vakantieparken aan het goede adres. Zo zit er ongetwijfeld een gewenste locatie en omgeving voor je bij. Goed om te weten; veel van onze resorts hebben een Tiny House voor 2 personen, Tiny House voor 3 personen en een Tiny House voor 4 personen. Kortom, ben jij op zoek naar een idyllisch gelegen vakantiehuisje en wil jij meer weten over Tiny House huren Nederland? Lees dan snel verder!

Tiny House Nederland

Bekijk hieronder de Tiny Houses van EuroParcs en ontdek het aanbod Tiny Houses huren Nederland per provincie, plaats of regio. Welke Tiny House vakantie bestemming in Nederland gaat jouw voorkeur naar uit? Ontdek de parken, de bijbehorende faciliteiten en natuurlijk de ligging, want zowel op het resort als in de omgeving is vaak ook veel te ontdekken, te doen en te beleven! Inmiddels verliefd geworden op die schattige, knusse huisjes?

Tiny House Nederland huren doe je zo!
1. Bekijk op je gemak het aanbod Tiny Houses van EuroParcs
2. Ontdek jouw voorkeur ...
3. Kies en boek jouw 'vakantie Tiny House'
4. Beleef het met EuroParcs!

Heb je vragen? Neem dan vooral even contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag verder.

Ontdek welke vakantiepark je waar terug kunt vinden. Bekijk per provincie voor het aanbod Tiny Houses van EuroParcs: Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Flevoland en Limburg.

Genieten in een Tiny House in Nederland
Bij EuroParcs tref je vakantieparken met Tiny Houses aan bij water zoals EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen en EuroParcs Resort Poort van Zeeland bij Hellevoetsluis, in de bossen zoals EuroParcs Resort De Wije Werelt bij Otterlo of in de Zuid-Limburgse heuvels zoals EuroParcs Resort Limburg in Susteren. Verblijf je graag in een Tiny House op een wat petit vakantiepark? Dan kunnen wij EuroParcs Resort Markermeer in Bovenkarspel aan het Markermeer of (de naam zeg het al) EuroParcs Resort Veluwemeer in Nunspeet aan het Veluwemeer van harte aanraden. En wist je al dat EuroParcs Resort de Rijp in West-Graftdijk de ultieme vakantieplek is om karakteristiek polderlandschap te ontdekken? Tiny Houses door heel Nederland kortom, met ieder in de directe omgeving unieke landschapskenmerken en nooit te ver van stedelijke voorzieningen. Zo combineer jij het beste van de natuur- en stadsbeleving!

Noord-Holland
Onze Tiny Houses in Noord-Holland bieden op dat gebied erg veel. Zo kijk je op EuroParcs Resort Markermeer uit over het Markermeer in Bovenkarspel. Het uitzicht hier over het water is elke dag weer schitterend. Houd jij van afwisseling in natuurbeleving en stedenbezoeken? Vier dan je vakantie op EuroParcs Resort De Rijp in West-Graftdijk. Dit vakantiepark ligt aan natuurgebied de Eilandspolder, vlakbij het Alkmaardermeer en tevens op korte afstand van werelderfgoed de Beemster, de Schermer molens, de Zaanse Schans, de Noordzee- en de IJsselmeerkust. Tegelijkertijd ben je binnen een half uur in plaatsen met een pittoresk centrum, zoals Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Edam, Volendam, De Rijp, Purmerend en Hoorn. 

Zuid-Holland
Voor Tiny Houses in Zuid-Holland kan de vakantievierder terecht op EuroParcs Resort Poort van Zeeland aan het Haringvliet, op slechts vijftien minuten van Rotterdam en is tevens een ideale uitvalsbasis om de Deltawerken te bezoeken. Bovendien ligt het bij Hellevoetsluis, een stad met een rijk centrum en dito verhaal over het maritieme verleden van Nederland. 

Gelderland
Gelderland, biedt op de Veluwe Tiny Houses aan op EuroParcs Resort De Wije Werelt. Dit vakantiepark heeft alles wat een vakantievierend gezin wenst: water, bos, heide en prachtige steen, pittoreske dorpen en fraaie monumenten. Genieten in en aan het water doe je in een Tiny House bij EuroParcs Resort Veluwemeer, gelegen aan het Veluwemeer dat bekend staat door de geringe diepte als ideaal water voor kinderen om te zwemmen of er te leren zeilen. Ander voordeel van een vakantie op dit vakantiepark is de ligging nabij de Veluwe, het Dolfinarium en Walibi Holland. Ben jij iemand die weg is van het bos? Kies dan voor een Tiny House in de Achterhoek op EuroParcs Resort De Achterhoek wat is gelegen in Lochem het hart van de Achterhoek. 

De Achterhoek is qua cultuur en beleving door het coulisselandschap en de vele kastelen een aparte regio binnen Gelderland en heel Nederland. Je kunt de Achterhoek tot in zijn ‘ziel’ zien en beleven vanaf in Lochem en het culturele gedeelte combineren met sportieve ontspanning: het vakantiepark is direct gesitueerd aan de Lochemse Berg en de Kale Berg die zich lenen voor heerlijke wandel-, fiets- en mountainbiketochten. 

Limburg
Nog veel meer heuvels vind je uiteraard bij de Tiny Houses in Limburg. Voor wie Zuid-Limburg wil combineren met een bezoek aan onze zuider- en oosterburen: EuroParcs Resort Limburg in Susteren ligt op het smalste gedeelte van Limburg, op tien minuten rijden met de auto van zowel Duitsland als België. Dit vakantiepark in Limburg, dat ook nog eens zeer rijk is aangekleed met faciliteiten en voorzieningen, geldt als de ideale uitvalsbasis om zowel Limburg als de buurlanden te bezoeken. 

Flevoland
Flevoland staat voor waterbeleving, bos en weidse uitzichten over de grasvelden en bloembollen. Van dat alles kun je genieten terwijl je verblijft in een Tiny House in Flevoland zoals EuroParcs Resort Zuiderzee nabij Biddinghuizen. Waarbij je verblijft met een hoofdletter V schrijft, want het hoofdgebouw van dit vakantiepark is een eldorado voor de vakantievierder dankzij onder meer het overdekte zwembad en een ou- en indoor speelparadijs. Bovendien is EuroParcs Resort Zuiderzee schuin tegenover Walibi Holland gelegen, is het grootse golfbaancomplex en tevens de kleiduivenschietbaan Dorhout Mees ook op enkele minuten rijden gelegen en ben je binnen een kwartier bij het Dolfinarium.

map-nederland
Vakantieparken Noord-Holland
Geniet van de IJsselmeerkust, weide en de natuur
Bekijk
Vakantieparken Zuid-Holland
Water, natuur, zee, stad en strand? Kies Zuid-Holland!
Bekijk
Vakantieparken Limburg
Een bourgondische beleving in deze heuvelachtige omgeving!
Bekijk
Vakantieparken Gelderland
Ga op avontuur en trek de Veluwe of de Achterhoek in!
Bekijk
Vakantieparken Flevoland
Ga mee naar hotspot vakantiepark Resort Zuiderzee
Bekijk

Vind jouw favoriete accommodatie bij Europarcs

Veilig betalen met: