Het feest van Sinterklaas!

Jij komt toch ook?

Het Sinterklaasfeest op EuroParcs Resort Veluwemeer!

Kom ook en doe gezellig mee met het Sinterklaasfeest op zaterdag 30 november 2019 op EuroParcs Resort Veluwemeer in Nunspeet. Iedereen is van harte welkom! De toegang is gratis en je kunt op vrijdag 29 november je schoen al komen zetten ... Spannend he? Kortom, waar wacht je op? Maak het feest van Sinterklaas compleet met een verblijf op het vakantiepark.

Het Grote Sinterklaasfeest
Het programma voor het Sinterklaasfeest op EuroParcs Resort Veluwemeer ziet er als volgt uit:

Vrijdag 29 november 2019
Op vrijdag 29 november kun je in het restaurant Friends 'n Bites op het vakantiepark in Nunspeet alvast je schoentje komen zetten voor Sinterklaas. Vergeet je niet om wat lekkers 🥕 voor Amerigo er bij in te doen? Misschien zit er dan wel wat leuks in als je naar het feest van Sinterklaas toe komt! 

Zaterdag 30 november 2019
Op zaterdag 30 november komt Sinterklaas met één van zijn Pieten naar vakantiepark EuroParcs Resort Veluwemeer! Het belooft in het restaurant Friends 'n Bites van 14.00u tot 16.00u één groot Sinterklaasfeest 🎁 te worden. Zo leuk! Jij komt toch ook?

Beleef het Sinterklaasfeest!
Maak het Sinterklaasfeest compleet en verblijf heerlijk met het gezin op vakantiepark EuroParcs Resort Veluwemeer in Nunspeet en maak er samen een gezellig Sinterklaasweekend van. EuroParcs, beleef het!

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: