header-view-accomodation-europarcs-zilverstrand

Het kwaliteitsmerk Nemef bestaat nu 100 jaar

Dutch Locks sinds 1921

Nemef bestaat 100 jaar! We zijn er trots op dat we als toonaangevend kwaliteitsmerk overal in Nederland geliefd zijn. Grote kans dat er in je woning iets van Nemef te vinden is. Daarom vieren we dit graag met iedereen: van professional tot zakelijke en particuliere eindgebruiker. Er zijn tientallen miljoenen producten op de markt gebracht. Nemef is onderdeel van het wereldmerk Yale.

In 1921 werd Nemef - Nederlandse Meubelsloten Fabriek - opgericht. Destijds leverde Nemef sloten aan meubelmakers rond Apeldoorn. Vanaf 1924 werden ook huisdeursloten geproduceerd. Midden vorige eeuw groeide Nemef uit tot een origineel Nederlands A-merk. Het assortiment is verder uitgebreid met de hoogste kwaliteit cilinders, meerpuntssluitingen, deurbeslag en innovatieve smart lock systemen. Iedereen in Nederland bedankt voor het vertrouwen. We wensen je een fijne, veilige, onbezorgde tijd uit en thuis!

couple-on-terrace-water-europarcs-markermeer

Win een luxe verblijf bij EuroParcs

Doe mee met onze verjaardagsactie, pak je kans twv €449. Heb jij ook zo’n zin om er even tussenuit te gaan? Ga snel naar onze actiepagina en wie weet win jij een verblijf op één van de prachtige vakantieparken van EuroParcs.

intro-family-holiday-home-outside-europarcs-zuiderzee-1