Wellness weekend Noord-Holland

Een wellness weekend in Noord-Holland staat garant voor 100% ontspanning en een opgeladen lichaam en geest na afloop. Maar waarom kiezen voor een relax weekend weg? Het is belangrijk dat u eens in de zoveel tijd, een moment voor uzelf neemt. Neem een time-out, zet uw gedachten even op 0 en kom volledig tot rust. Zet de dagelijkse zorgen aan de kant en geniet van alle stilte. Heerlijk hé, die ontspanning?

Naast dat u bij Resort Poort van Amsterdam een vakantiewoning kunt huren, is het ook mogelijk om een dagje te vertoeven in ons wellness center. Op deze plek komt u volledig tot rust en kunt u uw lichaam en geest resetten. In dit center kunt u ook kiezen voor verschillende behandelingen, zoals massages.

Wellness weekend in Noord-Holland voor de ultieme ontspanning

Gedurende het wellness weekend in Noord-Holland kunt u gebruikmaken van de volgende faciliteiten, om volledig zen te worden:

  • Sauna
  • Turks stoombad

Een wellness weekend in Noord-Holland biedt u de mogelijkheid om een stapje terug te doen van het dagelijkse leven en volop op uzelf te focussen. Kiest u voor een dagje wellness voor 2 of een weekend wellness spa voor uzelf? Dan wordt u ontvangen in een ruimte waar u zich kunt ontspannen.

Wellness weekend in Noord-Holland op Resort Poort van Amsterdam

Last minute wellness met huisje boeken? Of wilt u een wellness weekend voor 2? Bekijk de beschikbare accommodaties en boek uw vakantiewoning via de zoek & boek functie op de website. Heeft u ergens vragen over? Dan kunt u contact opnemen met ons door het formulier op de website in te vullen. Wij zien u graag terug op één van onze resorts!