Vakantiewoning in Dordrecht

Voor een vakantiewoning in Dordrecht bent u bij EuroParcs aan het juiste adres. Naast diverse vakantiewoningen in Dordrecht, beschikt Resort De Biesbosch ook over een jachthaven waar u als gast een aanlegplaats kunt huren. Als watersporter is dit natuurlijk ideaal. Ook is natuurpark De Hollandsche Biesbosch dicht in de buurt. Hier kunt u samen met uw partner of familie een heerlijke wandeling maken en daarna terugkeren naar uw vakantiewoning in Dordrecht. Wanneer u de keuze maakt voor een vakantiewoning in Dordrecht bent u gegarandeerd van een aangename tijd. Op het vakantiepark komen rust, recreatie en natuur samen. Dit is ideaal voor zowel jong als oud. Zelfs wanneer u een avondje geen zin heeft om te koken in uw vakantiewoning te Dordrecht, kunt u terecht bij de diverse restaurants op het vakantiepark.

Vakantiewoning in Dordrecht huren

Wanneer u een vakantiewoning huurt in Dordrecht, maar ook de omgeving buiten het park wilt ontdekken is dat ook mogelijk. Wat dacht u van het klimpark in Rotterdam bezoeken? Of een paar uur karten in Dordrecht? Ook kunt u dierenparken bezoeken samen met uw gezin. Blijft u liever in de buurt van het vakantiepark maar wilt u toch genieten van de natuur? Dan is het ideaal om fietsen te huren in het park en fietstochten te maken. Bekijk nu de beschikbare accommodaties van Resort De Biesbosch en boek uw vakantie. Voor u het weet zit u in een vakantiewoning in Dordrecht en kunt u genieten van al het moois wat Resort De Biesbosch te bieden heeft.

Resort De Biesbosch

Ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter!