Vakantiewoning huren in IJhorst

Een vakantiewoning in IJhorst huren om te ontdekken wat voor moois Overijssel allemaal te bieden heeft? Dan bent u bij EuroParcs Resort Reestervallei aan het juiste adres. Dit vakantiepark wordt omringd door een prachtig bos met op korte afstand een speelvijver die ideaal is voor kinderen. Kiest u voor een vakantiewoning in IJhorst? Dan is het ideaal om een vakantiewoning te nemen aan de visvijver. Het is dan mogelijk om vanaf het terras van de woning te vissen. Leuk voor jong, maar ook voor oud! Daarnaast heeft Resort Reestervallei een buitenzwembad waar u op hete dagen heerlijk kunt afkoelen. Wilt u liever al uw energie kwijt door te sporten? Dan is tennissen of midgetgolfen op het park ideaal. Keert u daarna terug naar uw vakantiewoning in IJhorst, dan heeft u gegarandeerd een geslaagde dag gehad!

Vakantiewoning in IJhorst biedt rust

Naast dat u dichtbij uw vakantiewoning in IJhorst leuke dingen kunt doen, is de omgeving buiten het park ook erg aangenaam. Neem bijvoorbeeld Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wanneer u een vakantiewoning heeft in IJhorst, moet u zeker een bezoek brengen aan dit laagveenmoeras. Daarnaast is Giethoorn prachtig om te bezoeken in een fluisterboot of sloep. Bezoek daarna de hunebedden bij Havelte of breng een bezoekje aan het belevenis pad in Staphorst. Nog geen idee in welke vakantiewoning u wilt verblijven? Op de pagina met accommodaties vindt u alle benodigde informatie over de vakantiewoning in IJhorst. Hier vindt u gegarandeerd waar u al die tijd naar op zoek bent geweest. Bekijk daarom de accommodaties en boek uw vakantiewoning bij EuroParcs Resort Reestervallei!

Resort Reestervallei

Ligt in het Reestdal in de Kop van Overijssel en wordt ingekleurd door het bos dat het park omzoomd. Bovendien ligt op slechts drie kilometer afstand speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand.